Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šteta što više zlatan nije tu, kako bi ih zlatan obojicu skinuo s kurtza, pa to bi bio čejf za gledati
@dubrava1929 cekaj druze, jel trazio jednu ili dvije stvari?
Televisa Presenta
Pojeo bi ga Cavani, zajedno s babom.
Cavani je institucija za ovog malog smrada
Brazilski ganci ne moze smirom
Na terenu nema većih šupaka od Neymara i Alvesa.Cijelo vrijeme provociraju protivnike.
dajte mu bananu
Ako bude sukob, Cavani će da leti. Nema sanse da prodaju Neymara jer niko nece dosmrditi cifri sto su dali za njega, a usput je i bolji igrac od Cavanija
Neymar je obično dijete koja je velika greška PSGa koju su platili previše tj on hoce da bude glavni u Barci Messi mu je pustao golove ali ovdje ne može tako.
JEDINI JE DEL BOSKE MOGAO DRZATI SVE ZVIJEZDE NA OKUPU A DA NISU SMIJELI ZUCNUTI
Ko ti kaže da nisu smjeli zucnuti? Presaberi se. Premotaj film. Osim toga, rijetko se u klubu poput Real Madrida mogu dogoditi ovakve stvari. Meni je ovo krivica trenera. Trener mora imati muda da odredi ko će pucati penal.
pa vi dajite stotine miliona eura za nekulturne "cigančiće"
bikonja i rogonja se poboli hahahahahahaha