Odgođeno potpisivanje ugovora
0
Prljača, Nikolić i Talović protiv Plišeka
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prevršilo svaku mjeru... Iza svega ovoga stoji Mirza Varešanović, guzni haver zalizanog Edina Prljače, zatim Mirsad Fazlagić, siva eminencija kluba već godinama (punac Mirze Varešanovića), Nihad Baljak - kriminogeni bivši direktor kluba koji će -ako Bog da- odgovarati za sve svoje marifetluke u klubu... Trenere omladinskog pogona je neko naložio protiv ove zdrave struje i sada su odjednom svi protiv rješenja za klub, pa ljudi moji dokle... PEDERI!
ZADNJI POKUŠAJI FAMILIJE DA ZADRŽI POZICIJE U KLUBU ; PUNA OFANZIVA PREDJEDNIČE UZ TEBE SMO:
pise se o gramatici
koga briga za štrumfove i pitare kad je tu Borac Banjaluka (Republika Srpska)..
Pozdrav za českog terorist...pardon turistu Pišeku iz hrvatskog stolnog grada Mostara!
KAKO STE SAMO JADNI FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
koji ste vi jadnici je.em vam familiju glupu nemate smisao zivota pa amo pa sa x lajete...stoko iskomplexirana 20 RAMAZANA NEMATE POBIJEDU,7GOD BEZ EUROPE...DOK SU NA KOSEVU BILI BOLJI DANI VI STE U MISJIM RUPAMA JAUKALI
nećemo o sportu malo ogramatici...pitari ne kaže se sumljam nego sumnjam...horde zla ćevljansko polje hahaha
nijaz gracić kupuje sarajevo!!!!
1921-2011 ...90 godina ponosa i slave
Ovaj Irfan je samo zbog interesa tu ka o isvaki sandzaklija u ovom gradu,nazalost...
@pitar E pitar, idi ba navijaj za olimpiC. Gdje ces medju sipt.are s njima navijati. I ofiran si kakav samo ma.nijak moze i biti, glu.p i ja.dan.
Hvala !
svaka cast...sretno i vama
Nema takvih medju nama , dakle vozaru razguli !!
Hajmo dosta je vise stare kompanije svi fol vole klub niko marke da donese...NAPOLJE STOKO NEUSPIJESNA ovako cu rec i za Irfana za godinu se moze mnogo napredovat pa da vidimo
Valjda ce se i kod vas jednog dana red uvesti, zao mi je pravih navijaca koji fakat vole svoj klub ! Sretno