Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli nas k.u.r.a.c. za hrvatsku, dinamo i mamica!!!!
trojica navijaca bas \"uletjela\" na teren? a pilotirali usima?
zašto pišeš u množini, piši u jednini. kako misliš da se svi ostali moraju slagati s tvojim komentarom. druga srvar ako te boli k.u.r.a.c., zbog čega ostavljaš komentar. jednostavno ignoriši članak.
Mamić je gigant kakav se ne radja u sportu u 100 godina. Bravo za Dinamo
www.klikomat.info/pwn.php?ID=601
On sebi stavi onaj secer u venu i kaze ajmoooooo
pa nije on doveo, nego trener....sto ce reci vaha, jer je vaha radio sa dinamom zadnjih godinu dana...e sad mozes mislit gdje bi bili da imaju nekoga pristojnog?
Gdje se nalazi selo Mamići?
Papak,ovca frajer lopov ili ne,covjek je doveo Dinamo medju 32 kluba evrope,a mi i nasi klubovi mozemo mahat usima i sanjat o kad ce jedan nas klub vakav rezultat postic..nikad! Zalosno al istinito!
ajmooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
ovaj Zdravko neki frajer? :(
Navijaci KRAPINSKI LJUDI kao on :-)
Ovo se nekad zvalo \"židanjem\"... jeftino dodvoravanje širokim nardonim masama... super dođe novinarima... p@šimo gluposti
ma pas mu milu m.... al nek su i oni usli u tu famoznu lp.
što nije ovako i Boyse branio? napunio je stadion ulaznicama od par kuna i sad priča o nekim navijačima...prave navijače je otjerao sa stadiona....Mamiću, Mamiću tko te ne zna.....
\"Dok zemljom hodaju kriminalci, lopovi i prevaranti dotle policija pravi sebi reklamu na mojim
Koje foluske lllaaatttiinna, svi li su isti, hahahaha!!! Ovo je njegova taktika da vrati svoje navijace na teren i zavole ga! Isto kao i u ratu kad su vezali zaszavu sa nasom da bi prebacili front na BiH, a onda nas izdali i zabili noz u ledja!!!!