Branio navijače
0

Privedeni Zdravko Mamić prenoćio u policiji

Sarajevo-x.com
Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić priveden je nakon utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka između Dinama i Malmea.

Nakon privođenja Mamić je noć proveo u policijskoj stanici. Temperamentni Mamić je priveden zbog okršaja sa zaštitarima.

"Sramotno je ponašanje policije jer sam samo protestirao i molio policajca s kojim svaki put dogovaramo osiguranje utakmice da pusti navijače koji su slaveći ušli u teren nakon utakmice i da ih ne privodi jer ovo je noć rezervirana za naše slavlje", oglasio se Mamić službenim saopćenjem objavljenim na web stranici Dinama.

Mamić je u svom stilu prokomentirao događaj.

"Dok zemljom hodaju kriminalci, lopovi i prevaranti dotle policija pravi sebi reklamu na mojim i Dinamovim leđima. Sam sam došao do policijske stasnice da obavim informativni razgovor. Ponovno ističem kako je daljnji tok događaja sramotan, ali spreman sam podnijeti i to za moje navijače i klub te se nikada neću predati u svojoj borbi za pravdu i istinu", navodi se u saopćenju.

Ni sada nije propustio da napravi žrtvu od sebe pa je rekao kako je nevjerojatno da izvršni presjednik kluba kao što je Dinamo, koji ima 52-godine i nema nikakav dosje provodi noć u policiji, a da je s druge strane dobrovoljno došao u policiju i dao svoj iskaz.

Kako pišu hrvatski mediji, trojica Dinamovih navijača sa zapada su utrčali u teren. Do njih su odmah dotrčali zaštitari koji su ih udaljili sa terena. Potom ih je preuzela policija zbog čega je u pomoć priskočio Mamić.

Zadržala su ga trojica zaštitara koji su mu objašnjavali da im policija neće ništa. Dobacio je policajcima koji su se sklonili, a onda se vratio u ložu. Navijači su mu skandirali "Zdravko, Zdravko!".