Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi...Nemojte Nemanju napadati...SVE JE TO DOGOVOR SA ĆIROM.Pogledajte snimke...fakat odbrana djeluje prekomotno(čak iako imaju po jedan žuti)...a Supić pogotovo.Primiti samo jedan gol od Španije u gostima prije godinu dana kad smo objektivno bili slabiji kao tim,a fasovati 5(pet) komada sad kad smo puno jači,i to na domaćem terenu-NIĐE VEZE,ali fakat ova tekma je PRAKTIČKI PUŠTENA.
ovo je zaista bitno hvala vam sto ste nas obavijestili.......
Ne znam koga si ti ukivao u zvijezde al znam da ja nisam. Marginalca kojem je najveci domet Javor iz Ivanjice treba odstraniti iz repke podhitno + vlah je sto je najgore
pipo care jel ti to opet nestalo boba?
ja bi tebi poslao dva crnca da te zg.uze... jel to pricamo o onom nemanji kojeg smo do jucer okivali u zvijezde?
Džeko, majstore! Takav osjećaj za loptu je imao još samo Zidan!
Tačno je, čovjek ima kredita za pogreške kao što i svi mi griješimo, ali se vidjelo sinoć da on nije golman za jake utakmice.Svaka čast Ćiri što je i prije utakmice rekao da je Hasagić broj jedan ali zbog zasluga pustio je Supića da se kali... Kasiljas,svaka čast!!!!
P.S. Supić je briljiro u rezultatski bitnim mecevima u belgiji i u zenici protiv turske.. a podbacio sinoc kad nam nije trebalo nista.. dabogda uvijek lose branio kad nam ne trebaju bodovi :))))
cuj cuj strucnjaka sto komentarisu i bacaju posalice.. nemanja je sinoc podbacio, to bez daljnjeg, a vi stručnjaci ste vec zaboravili sta je taj momak branio protiv turske u zenici..briljiro i ispracen ovacijama, to ne spominjete, e pa u ono tekmi je zaradio kredita za bar jos 3 \"losa dana\"
Ne rise te ovdje. Kakvi vlasi, sram da vas bude. Znate sjediti u toplim kucama, stanovima i prditi u stolicu i plamauditi a nemate pojma kako je biti na terenu na 3 - 4 stepena. Nasi momci su odradili super posao i sada u barazu cemo aBd proci dalje. Hajde malo se edukujte ne bi skodilo. Selam
ma ne zahebajite nemanja je car hahahaha,malo lose srece ozb nikom se sinoc nije moglo zamjeriti,momci svaka cast
ja sam jos ranije kazao da treba podrzat nasu A repku na celu sa Fatihom Terimom ,a ne ove vlahe koji ce nam samo glavobolje davat BIH4EVER!!!
po hasagica dolazi kamion pun uglja direktno iz kaknja
Onom vlahu Nemanji poslao bih dvojicu vehabija da mu kozu oderu !!!
Po Nemanju bi ja poslo sanke da ih moze vuc