Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slavit ce se dupla aBd.... jesen blistavu i zlatno proljece :)
koliko samo hejtera, zavisnika i meljovaca na članku o njihovoj noćnoj mori na proljeće.. auuu zabrinjavajuće jel se brinete, malo Benko, Alispahić, Duljević, Stojčev, Velkoski i ostala ekipa, 'a? Miševiii??
jebem te zeljo i sve manijake picke s juga
JEBO vas marijan miajlovic sto vas je prkrstio
Sa ili bez titula, jedna, jedina ljubav je FK.Sarajevo!
NA PROLJEĆE PO DUPLU KITU.
NISUU SVI KAO STO SMO MII PRAVI DRUGOVI UVJEK NAJJACI
Antalija i izuzetno kvalitetni uslovi za treniranje i ispnjavanje zacrtanih planova kao i kvalitetne pripremne utakmice!!! A seljo je od karitasa dobio poklon bon da iskoristi u Medjugorju i ako nista osjete kako je to kad licite na jedan sportski kolektiv profesionalaca :) :) :) :)
Jao jesi ti neki šega lik,ispričaj nam još nešto matere ti haj jedan vic o amidži please
Torpedista prodato amidžino kerče, hraniš li svoju sujetu mržnjom prema većem klubu ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čuj generalna proba sa leotarom,majkomojamila,hajde onda al ipak smatram da su najjači i najorganizovaniji klub u državi i neke nove standarde su uveli u nas fudbal čestitam im,zamjerka jedina im je što puno srba igra al evo i željo postade srpski klub,nemogu da vjerujem da su veći talenti od nase djece,ne mislim nista ružno protiv srba
Zar je u fudbalu bitno ko je kakve vjere - nacije? Mozda za klubove iz Lištice i jest al za nas u FKS je najbitnije kvalitet i borbenost !
To mozete samo sanjati. Al ne brinite kupicu vam ja dvije torte i 2 krune na njima isto vam ga dodje :)
Germain Kouadio u klubu skoro 2god. nije odigrao niti jednu utakmicu i još ne znaju šta će s njim.. sta rade ovi ljudi u upravi?!
U Visokom je odličan bio na beku, valjda zaigra uskoro...
I ja zelim bingo ali ne ide