Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prvog golaaaaa yeeee !!! \\o/
svaka cast za prenos utakmice i sve najbolje u daljnjem radu.
Ovo je stvarno sramota! sta misli ta Sanela ako ima lovu da moze raditi sta hoce? Sta BHT radi? Zar ne bi trebali kao drzavna televizija obezbjediti prenos utakmice drzavne reprezentacije? Mislim da je oko 70% gradjana BiH uskraceno za prenos utakmice. Da su to neke patriote ne bi to uradili da nakon 4 dana sto su krenuli sa radom otkupe prenos utakmice a imaju pokrivenost 30% teritorije BiH. SRAMOTA !!!
Ja bih ako moze samo jedna informacija..... Interesuje me dali cete staviti cd sa senadom h. na vasu stranicu da mozemo i mi koji smo van BIH pogledati preko video s. Hvala...
Otkud vam pravo da ga nazovete najboljim sportskim komentatorom. Bilo nam je lijepo dok njega nije bilo. Zna raditi samo kad je na bužetu a svi samostalni projekti su mu propali. Pa i ptice na grani znaju da je uzimao po 5.000,00 KM za poziv igrača u reprezentaciju da bi odigrao 10 minuta i da se javno hvalio kako može promijeniti selektora kad hoće, a od igraća je uzimao lovu da bi ih u prenosima hvalio a naravno ako nedaju nema ih nigdje. Čestitam za pokretanje nove televizije, koja će ćini mi se biti bez šunda, a samo su profulali kod Bahe što će brzo uvidjeti. Nevili njega raja kao što on ili vi mislite.
Sanela je balinkura...
da li neko zna moze li se utakmica pratit putem interneta..
Nemojte lraja dopustati da vam neko sje-be dan,sve utakmice su vecinom gledljive na internetui na ovoj stranici!!!Stavite u favorite i no sekirli;)) http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football
pa ljudi jeli vama jasno da gazda HS koji je mrtvi SDA ovac nece da pusti haretovu televizuju na svoj program.
HS će testno pustiti TV1 za vrijeme utakmice Luksemburg-BiH
\"najbolji bh sportski komentator\" AL U KU*CU!
NIKO KAO SANELA
Direktan prenos preko interneta na mojbuk.com
SUperrr Baho je daleko najbolji novinar na ovim prostorima!!!
BHT treba da prenosi sve sportske dogadjaje od do gdje god igra reprezantacija. Dok se nezavrne pipa vako ce nam biti zato upamet. Sta sutite vise. Kad po vasoj g.uz.ic.i puhne onda se fol kofrcite dokle vise uhljupi uspavani.