Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovo poslati za Rim za RAI televiziju da vidi cijeli svijet gdje je Dzeko napravio prve nogometne korake i sta su uradili dusmani.
pocetak srpske agresije na BiH i njeno "prisvajanje-prislanjanje" u svoj "vekovni" posjed je detaljno i pomno planirana, najvise uz pomoc operativnihi kriminalno-placenih snaga potpomognutih arsenalom JNA !!! to je ovde i sire kristalno jasno, pa i srbima, ali se zbog nacionalnog opstanka i historije ne smije spominjati jer "ko su sicusni i maloumni bosnjaci" da to zasluzuju jer se ne mogu prihvatiti kao faktor konstitutivnosti. ako nista, Bosnjak se ponovo vratio u realnost
Evo vam čuna ĐIKANI, odbranili smo se!!! A vi ste svijetu pokazali kakva ste govna i primitivci. Crknite od muke!!! ;)
Za pleme im se neznalo. Manji umirali nego se radjali. Nece vlah promjeniti cud ni narav. Kakave su to ivotinje dok jos i danas ulaze u kucu u cizmama i opancima? Daleko je to od civilizacije.
CETNICI I DAN DANAS ZELE DA NAS NEMA...KRADU NAM AUTA SA PALA I LUKAVICE... A NASI POLITICARI SE LIZU SA NJIMA..JOS VOJNIKE SALJU NA.NJIHOVE REFERENDUME..FUJJJJ...KUD.NAS.NISU POBILI SVE
dooobro ste prošli...veležu nije ostalo ni p od pehara! a stadio da ne spominjem...
Ali ostali smo mi Velezovci i Mostarci i nikad nece uspjeti ubiti nasu ljubav prema Velezu.Jedva cekam da dodjem na carinski pijesak da se malo okupam u nasoj ljepotici i da vidim pravu mostarsku raju sa Carine gdje mi je i otac rodjen u Lacinoj a i rahmetli pranena sa mamine strane je rodjena i zivjela u Lacinoj i to mi jedna od najljepsih ulica ,budi neka fina sjecanja!!
Hvala rh Aliji sto je Grbavica danas deo Sarajeva jer su srbi pritiskali u Daytonu da se Sarajevo podijeli duz rijeke Miljacke.. Tako sto bi cjela strana tramvajske pruge od Bascarsije do Ilidze danas bila entitetska linija.. uz to bi u rs pripadala i Ilidza i aerodrom... Ali nisu uspjeli..
Trazili su srbi i zahtjevali da Grbavica Alipasino Dolac Nedzarici Aerodeodm i Ilidza bude u rs.. Tako sto bi Bosnjacima pripao stari grad i Buca potok.. A hrvatima Stup.. Hvala bogu da je Sarajevo danas jedno!
@ultracrepidarian Dobro pa ti veze imas. Nemas ti pojma koliko se borila bitka u Daytonu
zapalicemo i mi njima marakanu, prije ili poslije...
đe Tifa da sa 4C i tri prsta zapjeva "hej grbavice, bolna si mi..."
Suzdržavajte se od loših komentara, budimo dobre komšije, ovo je sve zavjera protiv srbskog naroda a svi znamo da je Amerika rušila Jugoslaviju jer se je Amerika bojala Jugoslavije i superiornih jugoslavena jer je jugoslavija bila najbogatija zemlja na svijetu i imala je najpoštenijeg lidera kojeg su se Amerikanci bojali..
@HebemVlaheiKomunjare evo ja sam sugosloven koji je prezivio rat na prvoj liniji i ranjen na istoj.Terma ti zatucanu bejem.
@HebemVlaheiKomunjare Naravno da je sarkastičan komentar, pročitaj moje ostale komentare i sve će da ti bude jasno..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A onda Željin, stadion gledam vidim ponos svoj život ću dati, al' tebe ne dam jer ti si život moj...
kad si preglasavao srbe na referendumu i zrtvovao mir za suverenu bosnu,na sta su vas nalozili amerikanci,trebao si znati da srbi ne mogu da bombarduju wasington ali sarajevo mogu.a svi su to znali a odbijanjem vec potpisanog kutljijera vam je donelo nesrecu.sa vojnog gledista ne veliki broj vojnika vrs je drzao u sarajevu desetinehiljada naourazanih balija,koji bi bili poslati na druga ratista.i kakav rezon,odbijes kutljijera 92g gde ti daju 40%bh potpises 95g dejton gde ste na 23% frtalja
Eeeeeee moj đikane. Pa više i vrapci na grani znaju kakvi ste vi đikani lažovi. Tu priču možeš pričati tamo nekoj senilnoj babi u šumadiji. Pitanje je hoće li ti i ona povjerovati.
@albert ajnštajn baba iz sumadije je macolom 91g u visegradu razbila andricev spomenik i zapalila srpsku zastavu.baba iz sumadije je u maju 92g sa reguralnom hrvatskom vojskom presla savu(ima snimak)i ne znam kako su srbi iz bosne mogli da izvrse agresiju na same sebe.mogao je alija inace neizabrani predsednik bh(koliko se secam,abdic je pobedio na prvim izborima)da ostane u krnjoj sfrj i do danas bi dobili referendum bez ispaljenog metka.ovako imamo nasu rs a bosna je mrtvac na aparatima
haj drago mi sto sam docekao ziv da Tifa dize 3 prsta, jugobalije dokle vise da mi unistavate drzavu, gori ste od cetnika i ustasa i SBB-ovaca zajedno
imam dvije, mores obe polizat
Haj ti u Focu pa moralisi do sudnjeg dana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A onda Željin, stadion gledam, vidim ponos tvoj
O kakvim evropskim utakmicama pricamo nasi klubovi nisu dogurali do grupne faze nikada ahhahaahh