Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Boze na hajr sa ovim timom i ovim dresovima...
sve je to dzabe ljudi moji... kad ce ih Viktorija Plzen izbacit odma u prvom pretkolu lako je GOSK-a pobjedit ;)
nAVIJAM ZA PLAVE ALA'MI, AL JE NAJ BOLJE DA ISCENIRAMO KAKVU SAOBRAĆAJKU, ILI TROVANJE IGRAČA UOČI TEKME SA PLZENOM. MANJA BRUKA.
Jedinstvo je minimalno 383 puta slabije od Viktorije i Metalista
Realno :D
Haha, najjaci su u svojoj avliji
TAJO JE SREDIO POBJEDU CIM SE PREĐE EU GRANICA JA TO SREDIM
Debilu jedan iskazi bar malo postovanja prema gospodinu Ivici Osimu i ukloni taj nik.
Torpedu ni Platini ne moze pomoci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo Željo, znao sam da su svi ovi protekli porazi čista slučajnost. Idem se bacit' s terase na glavu od sreće.
Kažu praznik u Bihaću, a samo 500 ljudi.. To je dokaz kakvo je interesovanje kod domaćem prvenstvu. Kad reprezentacija igra, kažu da je stadion sa kapacitetom od 50.000 premalo.... A gdje su sve te navijaći kad je Premijer Liga u pitanju? Nazalošt, samo se gleda u uspjehe, a to nije pravi ljubav u fudbalu.
Zašto se ljutite što kažem da je bilo 500? Pa je li to toliko važno? To nije bila moja poenta, ali kad se gleda slike, onda je maksimum bilo 500, možda griješim. Nisam ja mislio da provociram ili nešto drugo, nego hoću da budem realan. Kad ti gledaš Premijer Ligu, uvijek prazne tribine. Mada Jedinstvo nije iz Premijer Lige, ali je previše reći da je praznik kad je samo bilo toliko gledalaca. Ako je praznik, onda je trebalo biti najmanje pun stadion.