Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo igrala hrvatska protiv hrvatske dijaspore..
To sam htio reći.
Nego samo gledajte ovog Brozovića. Tom malom je trenutna vrijednost tri miliona eura, a za godinu dvije Mamić će ga prodat za nekih 15 miliona. Inač Hrvatske ima stvarno moćan vezni red. Modrić- Real, Rakitić- vjerovatno Barselona, Kovačić- Inter, nadolaze Brozović, Halilović, Močinić itd. Modrić 28 godina, Rakitić 26 godina, Kovačić 19 godina pa onda ova djeca koju sam naveo da nadolaze.
pa Modrič i Rakitić, bas mnogo si naveo haha
brozovic novi dinamov proizvod koji ce uskoro zaigrat u nekom vecem evropskom klubu
Hrvatska je smiješna reprezentacija, sve iznad 1 osvojenog boda u grupi će bit senzacija.
pa bogami i brazil je sinoć bio smiješan, možda se kroati dignu pa ih malo na prepad, sve je moguće, a možda si i upravu osvoje bod protiv brazila i onda lagano popuše
Sumnjam da će Brazil pobijediti, ali protiv Kameruna i Meksika se mogu nositi. Pgotovo jer će im se i Mandžukić vratiti u te dvije utakmice. Protiv Australije su izgledali neuvjerljivo, anjihova odlika je što i kada igraju loše često izbore pozitivan rezultat.
@jugark: ti muda svoje jedeš! A znas zasto? Zato sto ste vi smrdijanci karine bili i ostali i sto ste pretplaceni na kućno gledanje prvenstava, jer ste divljaci i luzeri. A sad MRŠ !
Impresivna igra Hrvatske, stvarno stvarno sam uzivao u igri HR ! Tako dobro cuvaju loptu, od noge do noge pasovi nema one divlje igre kao sto sam gledao kod srbije sa brazilom... Prejaki su Hrvati, jos prijateljska u kojoj svako bjezi od kontakta da se ne povrijedi... Vatreni i Zmajevi jedini i mogu predstavljat balkan, a ne divljaci koji igraju na Blic srbija, slovenija, crna gora i makedonija
montenigeri i makedonci su u usponu a ovi drugi opadaju nisu mi baš divljaci
slazem se. hrvati su odigrali odlicnu utakmicu, tocno onoliko koliko im treba, vjezbali ljudi odbranu u odredenim trenutcima u odredenim kontre u odredenim diktirali igru kreirali sanse. tako se i igra prijateljska. ocito je bilo da su izbjegavali duele, a ovi australci su bome bili malo vise agresivni. ne bojim se za njih, mislim da je argentina jaca od brazila, brazil ako ne ztabije u prvih 20 minuta gol protiv hrvata, izgubit ce 100 posto
Hrvati mogu proci grupe... Brazil-prosecna reprezentacija. Meksiko-rep.koja je na guzove otisla na SP.Prosvercovali ih Ameri i to je to... Kamerun-Hrvatska ce da izgubi ovu utakmicu.Bolji su Kamerunci od njih!Imaju kolektiv,igrace a krasi ih brza transformacija iz odbrane u napad uz neumoljivog Eto-a
Bratske repke hah
mi Hrvati ! sjetim se najmilijih australcima, znam da im je nacionalni sport ragbi, ali nisu se trebali toliko udarati sinoć.
budi prvo bosanac a onda hrvat,tvoja domovina je bih
evo sve trčim pa zapinjem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prijateljske utakmice valjda služe da se najbolji igrači uigravaju i uvježbaju po linijama. Nikako mi nije jasno koja je svrha da utakmicu započnu igrači koji nikada neće ni zaigrati za prvu postavu dok na klupi imaš Rakitića, Mandžukića i Olića i njih ubacuješ tamo u sedamdesetoj minuti utakmice.
mogu se i na treningu uigravati , 22 ih je bez treceg golmana , taman za dvije momcadi
Pored ovakvog Brazila prva u grupi ima da budu nase zapadne komsije.
Rasuli su je zati sto poslije Rusa nije bilo ekonomski, vojno, politicki, a i sprtski jace države u europi.