Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman huligani krivi...huligani opuhali silnu lovu????Hajde...
neki dan u hotelu brotnjo polaigrača veleza pusi cigare,kad sam to vidio,nemam komentara.... koji otpad...
zna se ko je odgovoran i nadležan za slične stvari ,čuj ti sila neka i upadneš u teren i skidaš nekome dres ma hajte bolan
CUJ HULIGANSTVO JEDAN KLUB IZ MOSTARA PRVI DRUGI ZADNJI????? KO JE TU KRIV??? I JOS VAM SVETA STO VAM SE NAVIJACI BUNE...JA SAM IZ SARAJEVA ALI TREBA VAM MAJKU JEBATI!! KAKVE VEZE IMA HULIGANSTVO SA 4 BODA U 9 ODIGRANIH KOLA????????????????????????????????????????????
JEDINO STO VAM JE OSTALO OD MOSTARA JE MOST I VELEZ VALJDA CE TE I VELEZ "POPRAVITI"
Ako imaju par hiljada KM da srede onaj teren u kampusu univerziteta gdje trenira mladost veleza.ono gdje oni treniraju je zalost. Jedina je buducnost je u omladinskom pogonu. Posebno u BiH tim se gradi a ne kupuje.