Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao pitar, mislim da je ovo odlicno, samo naprijed. A vi iskompleksirana balavurdijo, ostavite se seljackih prepucavanja. Gradu pa i zemlji treba jedan ovakav, pravi fudbalski stadion i to je jedino vazno.
komsije od srca cestitam....
Hvala bodu da se i ovo rijesilo, vrijeme je ! I usput samo da naglasim za sve navijace Zelje , ne obazirite se na ove \"provokacije\" nasih malih komsija ( odnosi se na @Spyro) koji nam govore kako je suma iza stadiona . Njih treba podsjetiti da oni nemaju svoj stadion , pa vjerovatno im je krivo sto ga mi imamo . U svakom slucaju ZELJO DO KRAJA ZIVOTA !
Dje su vam pare ubl.ehaši!? Kome ovi prodavaju mu.da pod bub.rege!? Samo ogranicena cob.ansko/mani.jacka pamet/razum moze da povjeruje u ove bajke! A i ako bude, to ce biti pare, minimum polovina, od poreznih obveznika, a onda bi logican slijed bio da se napravi isti stadion i olimpiku, vrbanjusi, pofalickom itd.! @Sme.tljari: BAJKE SU NA DRUGOME SPRATU!
šta su to \"zmajevi!\"?!?!?!?!?!?! ja mislio ovo zemlja LJILJANA
Volim ŽELJA!!!
svi su oni Feđa Krvavac ...
Moze li se na Sa-x portalu nekad napisati ko je ko na slici.
ako Bog da!! Molit nam je Boga da nebude kao sa stolicama.. Izgradnja ovog, sa slike, stadiona bi uveliko poboljsala (i uljepsala) trenutnu sliku BiH futbala. Danasnje sergije (poslije) Dzume ulazu se u ovaj projekat (sala mala) PS. nemojte na \'naselje\' donjeti belaj ;) ZE u srcu ,Bosna do groba!!
Sve pohvale nasem predsjedniku kluba i ostaloj ekipi! Ovako se siri sport, izgradnjom i obnovom. A ne kao Sarajevo, ostace i bez trave na stadionu jos malo, sto je zalosno
ha ha ha cuj zmajOvi. meni strumfovi govore da ce doci werder i schalke kad ono zmajOvi. ja jubileja, zmajOvi igraju prijateljsku sa rijekom, mogu vala i sa vama sevap je. stadion ce se napraviti kad na vrbi zasvrbi vjerovatno ce se samo istocna tribina napraviti a jug ostaje onakav sa šumom iza.
Jel Slovenska firma SCT pravi stadion???
Sipuracku administratoru ove stranice, I will fuck you mother.
Suze na oči... pa hvala ti Bože na jednoj od najljepših vijesti u životu !!!
LAKO VAM JE PRAVITI OD HRVATSKIH PARA LOPOVI
Dobit ce te stadion kad se Dzeko vrati da okonca karijeru... poz!
To bi trebao biti ZDENKO JELIC ,a onaj drugi sa naocalima u plavom dzemperu,malo procelav je EDIN SPRECO? Boze kako vrijeme leti!