Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa postojili li iko da kaze dajte izvjestaj gdje i kako su potrosene pare.Ima li iko iznad da to pretrazi.
Ima
sve su to "Ušljanovići" :)
Savez je sam sebi svrha,26 miliona maraka je potroseno a klubovi igraju na oranicama,liga se raspada od kriminala i sudjenja.Napravite vi sebi zgradu da imate gdje sjediti i uzivati,yhebo ba ligu i fudbal LOPOVI
Zgrnuli ste 26 miliona i većinu uložili u zgradu. Pa ja vala nešto ne vidim taj neboder što oblake para. A tek kad vidim ovo da ste ulagali u naš fudbal 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Njihova obaveza je da uloze tek nekoliko miliona u zgradu u vidu rekonstrukcije, mislim da je rijec o nekih 3-4 miliona KM. Oko 9-10 miliona KM za kupovinu zgrade je dala UEFA i FIFA.
Nit feninga nisu dali ni jednom klubu BiH Premijer liga!
Niti trebaju. Klubovi su zasebne cijeline koje sami sebe trebaju da finansiraju :) savez treba da ulaze u edukaciju trenera, omladinskih kategorija i povecavanje organizacionih i takmicarskih kriterija kako bi bili konkurentiniji, te eventualno otvoriti tender za koji se mogu svi klubovi ravnopravno prijaviti, a tek nekoliko klubova izabrati za dodjelu sredstava radi investicije u omladinske kategorije tj. poboljsavanje uslova u njima. Nikakve novce klubovima ne treba davati :)
JESU LI PLATILI POREŠKI DUG?
A šta fali sali za sastanke u trening kampu u Zenici? Jel to zafalilo vlasniku hotela Terme, koja milja maraka il' vam je samo mrsko putovati?
@Denin60 malo li je to gospodi poput njih.
Generalna skupstina je svecani dogadjaj, najveci tehnicko-organizacioni dogadjaj u jednoj godini za svako pravno lice. Takvi dogadjaji se ipak organizuju u svecanim kongresnim dvoranama, a ne generickim salama za sastanke kako zbog prostranosti tako i zbog komfora, kateringa i generalnog imidza :) koliko god jos uvijek imam zamjerke za NFSBiH ovdje nisu nista pogrijesili
CUJ NAJVECI PRIHOD IZ 2014 KADA JE BILA BIH NA MUNDIJALU A GDJE ONDA ODOSE ONOLIKE PARE STO SU DOBILI SAVEZ TADA NIKO SE NIJE JOS DO SADA DANA DANASNJEG IZJASNIJO KAO KRIVAC ZA POKRADENE PARE KOJE SU DOBIJE OD MUNDIJALA SAMO SRECA DA NIJE BILA VECA SUMA NOVCA OD MUNDIJALA.
dobar prihod kao kladionice jb te patak