Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ti njih nisi udario, nego otisao da places UEFI i FIFI ko jedna najobicnija p#cka!
Cudno braca rusi da te pretuku.
Idi nek ti oni izdaju knjige sta si ovdje dosao. I ja bi te pretuko da ti dajem pare djaba. Nikezicu djaba ti je sada zalit se kad si potpiso papire hah
sa-x treba da vas bude stid. NBojkotujmo sa-x. 5 puta do sad su objavili clanak (reklamu) za lokum.ba, al su sad zabranili da komentarisemo jer je ocigledno de ni q ne valjaju. Drugo sto rade je da samo c/p clanke, prijevod im je grozan. A ja kad sam poslao mail da mi objave knjigu na sajtu, koju sam izdao, nisu se udostojili ni da odgovore, sramota. kakvi vi i novinari, vi novinara niste vidjeli ni na TVu. Bojkotujmo sa-x, imamo mojportal.ba depo.ba i jos mnogo drugih profesionalnijih portala.