Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li realno da od ovog pokusavate napraviti clanak? Debeli Ronaldo - kako ga dosta raje zove danas - nije prozvan debeli zato sto je bio mrsav. Lik je skoro ovako izgledao u zadnjim sezonama koje je odigrao, a kamoli poslije i to zna svako ko je bio ziv u zadnjih 20 godina.
brat ima problem sa štitnom žlijezdom,ali je i dalje najjača devetka ikada
"Debeli" je na jahti bez kliksa, vi ste na kliksu bez jahte.
Koja legenda
roundnaldo
Nije to nogometas. To je trudnica u 12om mjesecu.
Ko ne bi prepoznao kralja...
Pravi Ronaldo.
Ako cita klix, sjebat ce se, oma ce na vegan
Valja mu ovu ergelu ždrebica namirit. To lave i dalje si Lav za ovu tehno-trkacu fudbalsku "elitu".
Joj Rona ocam' nije ti ovo od stitne
E da samo znate koliko je uloženo u taj stomak.
15. mjesec 🤣. Samo je jedna 9-ka!
Gusta covjek sto je zaradio.Svaka cast najboljoj devetki na svijetu.
Ja sm bio mlad kad je igrao, ali nije igrao bolji od njega. A da napomenemo ko je igrao sve u to vrijeme. Figo, Zidane, Rivaldo, Cannavaro, Maldini, Totti, Pirlo, Zanetti, Carlos, Owen, Cafu, Pizarro itd.
klasa je klasa. i sad bolji od ovih nekakvih depaya
Ima se - mòre se. Jedan dan pasulj, drugi dan grah.
Nije nekad nego i sada. Zivim u Milanu, gledao sam ga i kad je igrao za Inter a i kad je igrao za Milan (sa 10kg viska). U onim godinama 2005/2007 Serie A je bila ko danas Premier League i Jednostavno Ronaldo je bio nestopljiv. I to ne kazem ja nego neki Cannavaro, Nesta i Maldini.
Dosadan si