Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je gigant od covjeka, toliku nepravde su mu iz saveza ucinili i opet nema ni jedne ruzne rijeci o njima. Uvijek je bio smiren i tu za repku, cak i dok je bio na klupi zadnjih godina. Sve najbolje Asmire !
@Unknown00 ... Gigant sigurno nije. Što se tiče reprezentacije, treba se sjetiti onih kalkulacija i neodazivanja na poziv, pa samovoljnog napuštanja itd. U reprezentaciji je branio loše, primao golove sa velikih daljina, Nani ga probušio sa trideset metara. Šehić se jednostavno pokazao boljim. Nego, nešto mi se vrti po glavi. Kada bi imali broj zainteresovanih za aktivno igranje fudbala koliko imamo ovih botova raznih igrača i tipkaroša svih fela, imali bi vrhunski fudbal.
Begovic je dobar golman i dobar covjek, ali je dosao iz sredine gdje uglavnom nema lopovluka. Necu ulaziti u to da li je bolji Sehic ili Begovic, ili cak Buric, mi nismo zemlja koja moze sebi priustiti da prokocka dobrog igraca i svaki treba da je dobrodosao. Ovdje se provodi tzv. 'ta ce on' politika, i svako misli da je najpametniji i svako bi se normalan sklonio prvom prilikom.
@sinteza bravo, drugim riječima grmaljsko-krkanska politika i konstantno omalovažavanje
Uči djecu branit ovo je sve u kur..
Sramota je da su politiku i jevene vitalne nacionalne interese uvukli u politiku. Dok ne bude nekog udara na te institucije nema hajra.
@BosanskaArtiljerija sport* 🤦🏻‍♂️
Ovo je najkulturnije i najprofinjenije stvorenje u nasoj reprezentaciji, ugledan, kulturan i veoma odgojen momak. Pravi kapiten reprezentacije a ne kao onaj parmak što sluša Šabana dok mu kiti svirače. Asmira za kapitena.
Bega nas Sport je za plakanje, a kad su seljaci dosli u fotelje tako ce biti!?
Bega ba zao. Mi te sta su ti uradili...pusa od vesele bosanke iz Hamburga
Zasto nezovu Demirovica u reprezentaciju covjek koji je kvalitetu vec pokazao a nijednom jos nije zaigrao , Turkes iz svicarske lige, Vrancic iz Norvica, Andrej Djokanovic bolji od pola bajevicevih poziva, Tatar iz Sarajeva, Salcin takodje iz Sarajeva iznenadio sam se brzinom i kvalitetom tog igraca da postoji u nasoj ligi,nebi mogao izostaviti Corluku iz Zrinjskog, nekako mi djeluje da zna dosta dobro igrati onaj Radovac iz Veleza i takodje mlade nade Dedica i Hasica.
Jürgen jesi li to ti?
@plavozuti ... Tatar je naša nada imajući u vidu da smo sada u rangu Farskih ostrav, Luksemburga i sl.
Ministar Odbrane jedan jedini Asmir Begovic. Oni raznorazni golmani sto ih sad imamo ne mogu ti pera odbit. Duplo bolji si od njih.
Ljudina i profesionalac
Politika
steta sto ode u čelzi on ti je unistio karijeru a prije toga si bio strasan golman sad se opet budis ali kasno je
NSBiH je skup smrdljivih politikanata koje treba rastjerati.
Radi jednog menadzerskog kloca Sehica, ovaj covjek nema mjesta u reprezentaciji.