{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prenos utakmice BiH - Slovačka na zeničkim displejima

6.9.2013. u 14:44
0
6
Prenos utakmice BiH - Slovačka na zeničkim displejima
0
Prenos utakmice BiH - Slovačka na zeničkim displejima
Foto: Klix.ba
Euforija koja vlada u Zenici pred utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine ovaj grad digne na noge i sve dobiva sasvim novu dimenziju.
Navijači, navijački rekviziti, dolazak Zmajeva u hotel, cijelodnevno navijanje i trubljenje po gradu, a pred sami početak utakmice i navijački korteo prema stadionu Bilino Polje, samo su neke od stvari zbog kojih niko ne može ostati ravnodušan na atmosferu koja se na dan utakmice dešava u Zenici.

Prije nekoliko dana u Zenici su pušteni u rad displeji na kojima se emituje sat, datum, temperatura te podaci o zagađenju grada, a iz firme Dvokut, koja je radila na instalaciji ove opreme kazali su da je moguće vršiti i prijenos utakmica.

Večerašnja utakmica Bosne i Hercegovine i Slovačke uživo će se prenositi na zeničkim displejima, što će biti prvi emitirani sadržaj na tek instaliranoj opremi u okviru projekta Monitoringa zagađenosti zraka.

Emitovanje utakmice na zeničkim displejima sigurno će bar donekle zamijeniti fan zonu, a kakve će rezultate donijeti, ostaje nam da vidimo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Selektor Zmajeva treba biti
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: