Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet srce. 200 + slucajeva od ove godine da problem sa srcem imaju mladi, zdravi sportisti. Kako je ovo moguce? Zao mi je momka tek je poceo da zivi a zao mi je i njegove porodice jer njihov zivot je zavrsio.
Ove godine je bilo ukupno 19 slucajeva, a za tvoju informaciju svvak godine samo na fudbalskoj utakmici zbog srcanih problema umre u prosjeku 15 momaka, a ta brojka od 200+ statisticki podatak od 1890 do danas. Takodjer smrt sportasa je postala ucestala zbog smanjenih ljekarski pregleda pogotovo u kukuruz ligama. Prije nego sto izbacite neku brojku informisite se i nemojte prepadati ljude.
@hepeek dobro druze. Upravu si, sve je to do napora, suplemenata i svega ostalog. Jer prije dvije godine napor i suplementi nisu postojali. Jah, i ljekarski ne postoje cak ni ozbiljni klubovi (ne samo nogometni) ih vise ne rade a kamo li “neozbiljni”. Super ti je prica 👍🏼
Hitno zaustaviti vakcinaciju i suditi odgovornima. Drljevića objesit za muda na marindvoru
Odgovarace on
To ih sve ceka komplet garnituru.
Danas preminuo od srčanog udara Nemanja Mirosavljevic 25god..zaista ovi sportisti imaju iznenada svi redom probleme sa srcem..to klix naravno nije prenio.
Jos jedan u nizu mladih sportista ove godine....Žali Bože mladosti...
Tuga velika !!! Ode jos jedan mlad zivot
Da je umjesto fudbaler bio, bodybuilder ili powerlifter, ljudi ne bi pisali da je zastoj od vakcine ili tako nesto, vec od steroida i sta sve ne uzima. Ali cinjenica je da su i MNOGI fudbaleri (1 od 3) uzimali ili uzimaju zabranjene PED (performance enhancing drugs), u zelji da postanu bolji. I ne to nisu anabolici i to, da se nabaci misicna masa.. Vec stvari koje vuku sve rezerve iz organizna, ubrzavaju rad srca do granica apsudra itd. Ali sta god da je bilo, saucesce porodici.
Zalosno mlad momak!! Tuga do neba
Sportisti sto mladji I zdraviji odose? Bas cudno? Nesto lose se dogadja? KUD NA OMLADINU UDARISTE😡
Moraju oni promjeniti slogan "Vakcinisi se misli na druge"jer ovim tempom kako sportisti padaju i to sve "problemi sa srcem" pa jel zaista misle ovi mediji koji toliko reklamiraju cjepivo da ce im pravdanje biti ja samo sam radio posao.pa i zlocinci su samo radili posao.
Eto vam anti vakseri jos jedan slucaj da sami sebe lazete i tjesite, normalno moze bit 100 razloga, al kod vas je samo vakcina, tjesite se, uvest obavezno vakcinisanje
Šta je zajebo si se jer si ju primio... pa sada svi ostali krivi... poslje primanja nema kajanja... evo 5 doza je na vratima narkomanu...
Vakcina naravno
Bio vakcinisan
pu eibem ti zivot
Sućut porodici. Tek "počeo" živit.
strasno sta radi farmaceutska mafija. ubija mlade ljude. neka ti je laka zemlja i porodici iskrena sucut