Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet mu laka mu crna zemlja .Legenda nema se sta vise reci.Poslije te generacije Nigerija nije nikad nista vise napravila samo po sebi govori o kvaliteti tih igraca.
Rahmet mu dusi. Njegovo slavlje sa SP iz 1994 ostace vjecno.
Vjecni rahmet majstore Legende nikad ne umiru
Dobar igrac bio, laka mu zemlja.
okoča,babangida, oliseh.... bili su odlični, Yekini legenda, baš mi je žao
Rahmet imao; dobar igrač - sjećam ga se još u ratu (kad smo nekad i mogli dobiti struju) na Svjetskom prvenstvu u Americi. To je bila sjajna generacija igrača Nigerije (Finidi, Amokachi, Amunike, Yekini, Okocha itd)
Pokoj mu dusi, bio je odlican nogometas. Svjetsko prvenstvo 94. godine je bilo prvo koje sam pratio i ostalo mi je posebno urezano u sjecanju.