Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIJEČ \"STOKA\" JE UVREDA ZA PLEMENITE ŽIVOTINJE, AKO BI IH POREDILI SA SMRDLJIVIM I TAKOZVANIM \"SRBIMA\" KOJI SU UBILI NAVIJAČA TOULUSEA, INAČE FRANCUSKOG DRŽAVLJANINA!!! TAKOĐER, TAKOZVANI \"SRBI\" SU I FAŠISTI- HITLEROVCI, A JEDAN OD MNOGOBROJNIH DOKAZA FAŠISTIČKE TAKOZVANE \"SRPSKE NACIJE\" JESTE I SKANDIRANJE I VELIČANJE HITLERA I FAŠIZMA UOPŠTE. POGLEDAJTE SAMO OVAJ SNIMAK NA YOUTUBE, PA ĆETE VIDJETI KO JE KO NA BRDOVITOM BALKANU - OVO JE ISTINA: http://www.youtube.com/watch?v=q_MS6LNimDU OVO JE SAMO JEDAN U NIZU PRIMJERA FAŠIZMA U SRBIJI, A ŠTO JE OČIT DOKAZ DA JE SRBIJA FAŠISTIČKA KVAZI-DRŽAVA!!! FUUUUUUUJ, KOME EU HOĆE VIZE UKINUTI!!!
vazelin za iliju xexexe najjebao je
jedete govvna poceo dan pa vam je majonez kriv za trovanja...samo čekajte da igrate sa nekim našim klubom dobićete isto možda i gore...prebijena su i dva hrvata ali niko nije objavio jer ljude boli kurracc za vas i ustaše majjmuni...tucite i vi turiste kad ih budete imali za jedno milion godina...piččka vam matterina raspala govvnoožderska...bris neka ti je laka zemlja!
balllije vi ne možete ni da pretučete turistu jer nemate turistu u toj vašoj vukojebini.,.dečka mi je žao,treba da dobiju 40 godina za ovo...a vama se pooosssserem i pokenjam na srebbrenicu pi.ka vam materina i napušššite nam se kurrca
50%srba glasa u srbiji za nacionalisticku partiju
SRBIJA JE DANAS NA ŽALOST NAJOPASNIJA ZEMLJA ZA TURISTIČKI POSJET !!! SAMO DA SE ZNA !!! KO MISLI DRUGAČIJE NEKA DOKAŽE DA OVO NIJE ISTINA. EVROPSKA POLICIJA SE MORA DOBRO PRIPREMITI ZA DOLAZAK OVAKVIH BANDI U EU. VIDJEĆEMO KAKO ĆE BANDITI MA BITI SUĐENO I KADA ĆE IH PUSTITI IZ ZATVORA ZBOG \"FINOG\" PONAŠANJA ???
SRBI SU NAJVECI SADISTI NA SVIJETU.RAT JE TO NAJBOLJE POKAZAO.JADNA VAM MAJKA:TESKI VAM DANI DOLAZE.
Kada god se desi neka nesreca u Srbiji, na ovom portalu se uvek javljaju popremecene osobe koje se nasladjuju tudjom nesrecom... I onda recite sta meni i ostalim Srbima preostaje drugo osim ignorisanja vasih Srebrenica, Vukovara, Jurisica i drugih stvari?!
Sta je ovo, svi se na b92 stide sto su Srbi?! Naletili na Francusku pa se sad stide. sada ce vas fino i lagano Platini iz svih medjunarodnih takmicenja na jedno dvije - tri godine, tako da se mozete poselamiti i sa Juznom Afrikom. Eto vam stadiona po Piroti, Kuli, Kragujevcu pa igrajte i navijajte. Bagro fasisticka, ( uh, sorry za Peru Lukovica, Natasu Kandic, Vesnu Pesic i jos mnogo casnih Srba).
Sto se tice Francuske pozicije za vrijeme rata, ona je puno jasnija od kako su otvorili odredjeni broj tajnih arhiva. Ispostavlja se da se Francois Mitterrand (kao i Englezi) panicno bojao ujedinjene Njemacke, i mislio je cak da bi mogli da ponovo osvoje Evropu. Tako da je podrzavao svoje stare saveznike protiv Svaba - Srbe. Danas se Francuska fino stavila pod komandu NATO pakta, pa bi uredno bombardovali zlocinacku vojsku (koju shvataju kao rusku predstrazu).
atomsku bombu baciti na srbiju kao na japan,,eno ih ko male bebe japanci vec 60 godina
i jos nesto neko gore rece srba 11 MILIONA....hahahaha
@Beograd nebih rekao da su to uradili kako ti kazes i kako srbija hoce da kaze (fudbalski) HULIGANI,to su uradili ljudi iz profasistcki orijentisanih skupina a jedna od njih je 1389...i nezaboravite da ce vam francuzi vratiti peterostruko prvom prilikom..
UEFA: Zabranite im sve sto se zabraniti moze. Izbacite ih iz svih takmicenja. Bagra Balkanska.
Jos jedan dokaz da su genocidni fasisti srbi jedna kolektivna bolesna nacisticko fasisticka nacija!FUJ! Cast pojedincima! A EU-a hoce da im ukine visze i to Francuska je jedna sto je najvise promovira! BiH4EVER!