Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad smo mi imali Drinkwatera u reprezentaciji...
Počivaj u miru, imenu igrača mog vremena kad se gledao fudbal i kad su se zabijali golovi, isto kao i danas, samo sa tom razlikom što mi cijenimo stare igrače i njihov rad, dok ova današnja omladina niti zna igrače niti gdje su im roditelji rodjeni.
Što je pio , pio je .
koji popivoda i koje jugoslavije? nema jugoslavije i nece je nikad vise biti. sad bosnje nek lupaju minuse
Bikila - nista nije vjecno pa hvala Allahu ni takav idiot kao ti,sjeti se da za neko vrijeme neces postojati a meni je sada punih 24 god pa cu doci da pisam po tvom grobu
Zagore pisaj koliko hoćeš ali crkni od muke jer ti juge i tita je*em ga šepava.Ajmo Mošnje pucajte minuse kao što kaže bikila.I ponavljate sebi uz bosauirne juga je mrtva juge više nema,nema halal.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Danny Drinkwater
Da, Oblak i Popivoda. Sjecam se jos prvog gola sto je zabio Svabama 76-e u Beogradu na evropskom prvenstvu. 2:0 prvo poluvrijeme, dok nas Dieter Muller nije upropsatio u drugom poluvremenu. Tad nam je kao i uvijek malo nedostajalo do finala.
I nezaboravni Panenka u finalu, trebalo je imati hrabrosti za to u finalu velikog takmicenja. Zasluzio je da se nazove po njemu
Danny Drinkwater Rest in Peace!