Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
r.i.p.
R.I.P.
Takodje, ako ste vec odlucili da odate postu velikom Petru Boroti, makar imajte toliko profesionalizma i pijeteta da provjerite informacije umjesto sto ih prepisujete sa tabloidnog zagrebackog sajta. Sestic je igrao za Zvedu kad je dao taj gol Boroti, a ne za Vojvodinu. Pocivaj u miru Petre.
\"markantnu vanjštinu\" hahah... koji prepisivači. Ima li ijedna vijest da je niste pođonili sa index.hr? I to da makar pokušate malo da sakrijete pa ni po\' jada, nego najdirektniji copy/paste sa sve blesavim \"hrvaštinama\".
RIP MAJSTORE od jednog velikog zvezdasa.. i hvala za onaj gol sto si dao SESTICU..
Legenda bio i ostao R.I.P.
rip milos sestic je tad bio igrac crvene zvezde
Ovde se navode samo greške koje je imao, ali ne i prekrasne parade i odbrane teških udaraca, što mu je takođe bilo svojstveno. Borota R.I.P.
Nije nego onaj sto je sa loptom usao u gol, po kacket koji mu je vjetar odnio !!! Čitaj tekst i ne prepisuj.
Kralj među golmanima! Kakva harizma... Zaista me rastužila ova vijest. Počivaj u miru legendo!
jel to onaj sto je sa loptom usao u gol, po kacket koji mu je vjetar odnio ....?
Dobar golman nema šta.
Borota je bio i osto legenda, ja ga pamtin po onom jednom golu koji je primio kroz noge mislim protiv zvijezde.Neka mu je spokoj dusi i vjecni mir.
legendo,spokoj ti duši