Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 klubova,max!
Čuj 10, ma 2 max...samo željo i sarajevo nek budu u ligi i svake hefte gradski derbi
u austriji 10 , u svicarskoj 10 , u hrvatskoj 10 , u sloveniji 10 , jedino kod nas treba 100 godina da prodje da smanje ligu na bar 12 a i to je puno jbo ih i vitez i zvornik i obarska i slicne selendre sto nisu ni za 3. lige tunguzije
Ili smanjiti na 10 do max. 12 klubova ili totalno ukinuti ......
I usput ovu zimsku pauzu smanjiti barem za mjesec dana..
http://klip.si/video-ob-branjenju-tega-vratarja-boste-umirali-od-smeha-8272
A da li smo sigurni da bi smanjenje lige dovelo do povecanja kvalitete? Imamo li indikatore za to? Da li je u Republici hrvatskoj povecan kvalitet? Na utakmicama je po 500-1000 gledalaca. Kvalitet igraca prosjecan. Sto je to u Austriji pokazalo da je smanjenje dobro? Austrije nema godinama u euro nogometu, jedino su ove godine poceli dobro kvalifikacije. Je li trebamo da gledamo ekipe da igraju 4 utakmice po sezoni? Koliko ce biti kola na kraju sezone u Ligi 12? 44 ili 22? Tko da gleda 44 utakmice ili samo 22 u sezoni? Ne slazem se sa smanjenjem, jedino bi trebalo oformiti zajednicku drugu ligu BiH.
Da li si ti siguran da pratis barem malo EVROPSKE utakmice (pošto ni je ne pratim HNL) pa vidis ko igra u grupnim fazama?
Savez je na potezu !
Vi ste budale kad mislite da je dosta u našoj ligi 10 klubova,to je malo brate..
Svakako ko pijani hodate po terenu... http://spijun.net/?p=10336
Steta stvarno sto necemo imati premijerligasa iz Velike Obarske !?
i Zenice
Koja je fora sa ovim člancima sa istim naslovom? Ovo je već treći u zadnjih 10-ak dana.
Treći put u 10 dana isti članak. Pa jel neko popio u redakciji?
drina,vitez,radnik i mladost ako ispadnu nek 12 razigrava sa ova dva što bi ulazili
ja koliko znam ova vijest je vec bil
sve je bolje..samo ukinite vise ovaj format takmicenja..pa bolan kod nas pauza u prvenstvu traje 3 mjeseca..stvano nema smisla..liga 12 ili liga 10 jedini nacin!
Sudeci po kvaliteti timova i 10 je mozda puno, ako u jednoj Austriji u 1 ligi ima 10 onda je kod nas plafon 10, mozda cak i 8 ali to nije realna opcija