Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim srcem navijam za Sj.Makedoniju! Vrijeme je vise da one cigane neko izbaci u ovim barazima, kad se vec mi vjerovatno dugo vremena necemo pribliziti tome... mislim da bi to moglo biti to i za Ronalda u dresu reprezentacije.
Ako prođu nekako, ljudi će ispasti gospoda i u humanitarne dati. Hajmo Makedonci sa srećom nek bolji pobijedi
Ako nista imaju motiv vise,a ovi nasi ma ni petit keks nebi dobili sve i da ostvare neki rezultat nekad. .
dobice oni pare svakako od fife, samo sto jel te pare idu na racun saveza pa ce onda ovi premijeri i ostala gamad to da pokusaju
jel pola miliona pojedinacno
Tesko na Ronalda
Dok oni prave planove kako razbiti portugal, mi čekamo da nas luxemburg uzme u zenici..
Cak i jedva cekam i volio bih da nas uzme Luxemburg jer bi tad mozda i mogli smijeniti onog bogalja
Nisu mogli na prgavijeg protivnika da nalete. Bice tesko ali ako su mogli eliminisati aktuelnog evropskog prvaka zasto ne onda i Portugal. Sretno.
100 kila ajvara