Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez ljutnje ali trenutni fudbal kod nas je u rangu nekadašnje 2 lige pa čak kod pojedinih i na nižem nivou.Ja kad vidi Ko igra u Želji nekad sam sebe pitam jeli ovaj igrač fakat ovako los ili mi se pričinjava.Primjer Kokot a onaj Brazilac sto je došao iz neke Lago lige e ako je on najbolji igrač onda je sve jasno.Ipak I pored svega Željo se voli igrači su prolazni.
Stroj objasnio!
iii zlatno proljece... titula, titula, slavit ce se titula! :)
4:0 za sarajevo,željo je kupio utakmicu u bijeljini to svi znaju,u dobrim su odnosima čak su se i svađali što su dali bodove sarajevu
Sarajevo ce nastaviti pobjednicku seriju !!