Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao navijač Slobode molim naše igrače da se puno ne oznoje protiv Sarajeva. Neka igraju isto kao Željo protiv Leotara koji im je draži od Slobode. Pozdrav svim manijacima al je.biga i nemojte se nadati đaba.
Sloboda je mali a Željo veliki????? klub. Željo je oduvijek bio mali klub i takav će i ostati. Evropa? Bugarska ili Moldavija hahahaha. Jbg eto i ti si nebitan i ko te je.be.
PITARI IMAL BUJRUMA NA PROSLAVI,MISLIM MOZEL SE UĆI NORMALA SA SLOBODINIM DRESOM I ŠALOM NA TEKMU? ČESTITAM VAM TITULU OD SRCA
Ima brate na jecmistu kod tome xD haha :D
Naravno, bujrum !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
https://www.youtube.com/watch?v=ZEZ332YFhH0
https://youtu.be/ZEZ332YFhH0
Cilj treba da bude DECIMA, i sto brze ucesce u grupnoj fazi LIge prvaka ili Lige UEFA-e. Uz sav respekt prena domacim ekipama i njihovim zavidnim navijacima.
Vi ste garant u "prošlom" životu bili ptice. Baš volite da letite. Čuj grupna faza LP? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Pa tek drugi put osvajate našu ligu. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Baš ste smiješni. Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.
Mali, znas onu, ko se zadnji smije, najsladje se smije?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa kad se kupe sudije, onda na kraju bude zasluzeno.Da se ne bi slucajno desilo da lopta uleti u mrezu Delaca, sudija svira nepostojeci penal.To je ne znam koji put u ovom prvenstvu da se govnarima sa Koseva dosudjuju sumljivi penali.Kad je vec bilo nedostizno 2:0, mali smokljo zabija reci gol. Poserem vam se na titulu osvojenu da lopovski nacin.Da nije zalosno bilo bi smijesno.Svugdje korupcija pa i u fudbalu.
:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mi smo DIVOVI!
HZ1987
po igri fk Sarajeva, vrlo loše organizovanoj, bezidejnoj i nesigurnoj. Ne bih u naprijed upisivao pobjedu protiv Tuzlaka.
I sad protiv amatera iz Andore hahah
Utkamica više nego dobra. Cimirot pokazao zašto je najskuplji igrač premijer lige, Barić..... neću o tome sad. Volim te BORDO SVETINJO!!!!
A šta ti je ovdje dobro? Pa 5.engleska liga je kvalitetnija.
TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
ustanite i pozdravite nove prvakeee ! tako cu i ja protiv slobode ustati i pozdraviti moj najdrazi klub , najbolje igrace i fantasticne horde sa sjevera !
AJMO PLAVI ALEEEE
Sto se pitari usrali od straha tako blizu a tako daleko!!!!!Vec su postali prvaci?????? ??? A ono da im samo pobjeda odgovara to nesmiju ni da pomenu!!!Sve mozes kupiti u fudbalu ali tradiciju ne,a vi to nemate!!!!! Dodjite na GRBAVICU nije vam daleko,gledaliste do sada pehare a gledacete i za 2015.BUJRUM PA MI SMO KOMSIJE!!!!
Ne kaze se "likovi" nego "Litex"...oni su naki Bugari i znaju ohladiti 7:0! ;)
Kakav crni penal. Sve je ovo namješteno SVE. I kakve je ono glupiranje poslije tekme,tipa skidanje šorca i dresa. Hahhaha haj da je na Barnabeu al u Vitez dosao. Koji Papanluk. .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci jos uvijek se precka trese poslije Benke xD Sljedece kolo Voljeo bih da iskreno pobijedi Sarajvo Slobodu samo da ona govna ne osvoje !
Pichke strumfovske na aparatima
@nermin.suljic.5473 jesi ga zakovo ko benko precku xD hahaha :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)