Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo Čelik do pobjede
Hajdeee viseee :) Samo Kosevo, samo Sarajv'o.... Hocemo titulu, titulu na Kosevu :) 1946 do groba... Celik sretno :)
ode li duljevic u fortunu hsv nantes ren tursku..pa bilo je i u empoli hahhahahahahahahahahahahahaahahahahahahhaha na kraju ispade samo Zeljo ponudio 400.000 eura i to JAVNO... ovi ostali niko ne zna ni ko je duljevic hahahahahahahahahaahhaha
hahahaha sjetio sam se jos udinese cska serif celic frankfurt hahahahaaaaahaahah tobe jarabi odrona i lazi...cak im i bajern stadion pravi hahahahahahahahhahahahahahahahahha
fk meljo samo obmanuje javnost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bojim se da sistem koji je usvojen za celik u surovom dobu kapitalizma nije odgovarajuci i da ce Celik nazalost ove godine ispasti.Dok ne dodje jedan jak investitor, svim nekada respektabilnim klubovima:Velezu,Jedinstvu,Borcu, evo sada i Celiku prijeti nestanak, nazalost.
Heb'o sve to... zeljo odbio milion i po € za lendrica hahahahhahhahh
Zaradjivao bi vise od Teveza u Kinu... Ne smijem vam reci ime kluba kineskog, al' ziiiva istina
SRETNO CELICNI GRADE !! 👊🏼
Dođite da vidite kako izgleda s mentalitetom navijačka grupa, šabani zenički s šalovima oko glave.
PUSIONA VAM JE DANAS PLEMICI! Dobro operite usta! Valja glabat!!!
crveno crni i jedni i drugi do pobjede
Svi na Bilino...podržimo naš NK Čelik!!!
respekt rusty
Jest da mi niste bas dragi...ali iskreno zelim da se izborite za ostanak u ligi...a da danas dobijete Zrinjevce i ucinite rasplet u vrhu sto zanimljivijim.