Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jebo ti ja mater seljacku, da mi je samo znat od koje si ti godine "Sarajlija"! Kljucni igraci u Zelji i Sarajevu su Tuzlaci jarane!
jebo ti nanu tuzlak ti fol mangup mi svake godine dodemo i bijemo se sa pickama vama tuzlacima i sa drotovima ali nam nemozete nista ma sta imamo pricati o slobodi ona je kurac nije vrijedna spomenaa.... Zeric i caoooo picke tuzlanske....
Ma jebem vam mater sarajevsku! tema sloboda-zeljo a ovi se seljaci se prepucavaju (zeljo-sarajevo). Ocete vala dobit ponovo batina ko i svaki put kad dodjete u TZ!
popusili ste ga ove sezone SARAJEVO SAMPION
pusite ga i ustase i cetnici a i vi pitari
sta je pitari, moze te samo da ga fafate. mi bar igramo u evropi a vi samo moze te da nam lizete kite!!! Vidimo koje danas dobi po picki, al nemogu docekat da savam malo poigramo da ivam picke razvalimo
Pa dobro Sarajevo je muslimanski grad a isto tako kao sarajevo i zeljeo je muslimanski klub. Zato vlahu glupi sta jos uvjek trazis u nasem gradu. Furaj sa svojom krmecom facom van iz sarajevo i bih.
jugo45 pizda ti materina seljacka sirova....Da znas da je Kemo pitar od rodjenja ne bi tako govorio da mi od vas nesto uzimamo svinjo jedna....
Jebem vam majku pitarsku-balijsku Zeljo Sampion
imal iko realan ovdje, istina je da smo zakazali malo na tekmi protiv slobode, jebo te ko sloboda mi neka ekipa trebali smo im navaljat 5 komada mater im seljacku, tuzlansku jebem... al to je tek pocetak sezone, vazno je da smo uzeli 3 boda i otvorili sezonu pobjedom... a vi kitari samo pljujte na nase uspjehe, Zeljo=Evropa, Sarajevo=Vogosca, nevalja plisek jel? a vi uzimate zeljine trenere HAHA, ma ne javljajte se vishe!
ma to je taktika da bugari pomisle kako smo losi... malo glupo ali je tako... ZEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
ma to im radi željo
ma to im radi željo
pusite ga pitari, odjebite vise u pizdu materinu papci jedni mars u sandjak stoko
@Al... Vi ste na to vec navikli...