Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će zanimljivo pratiti borbu za 5. mjesto između Olimpića i Željezničmara.
Kad je Meho Kodro preuzeo ulogu trenera bio sam siguran da ce Sarajevo, pobijedi li sve utakmice do kraja, biti jesenji sampion. Dolaskom strucnjaka kakav je Kodro, a gledajuci kvalitet igraca, to mi je izgledalo realno. Samo je nerijesen rezultat u Mostaru protiv Zrinjskog , sto nije nikakav neuspjeh, ucinio da Sarajevo jesenju trku ne zavrsi na vrhu prvog dijela prvenstva. - Cestitke Mehi Kodri, igracima i rukovodstvu FK Sarajevo. Odlicno obavljen posao!
Navijač sam Želje,Svaka čast Sarajevo,stvarno ljudi dominirate :) Bravo Bajiću,yeaaaa.Volim te Željo ! ! !
Na na na na naprijed Saraje'vo.
Sloboda i Sadikovic me podsjecaju na BIH-Susic..otjeras nekoga jer igraci ne znaju dati gola i dovedes nekog stranca ko on ce ih naucit kako se daju golovi...rano grdna...nit ce Sloboda prezivjet Premijer ligu nit ce BIH na Euro,dzaba nam smjene,volio bih da se grdno varam !
https://www.youtube.com/watch?v=JSCTosAbsQg&feature=youtu.be Baš vam hvava Manijaci
Vazda me Feđa preskoči, nikad ne "hvata" dio tribine gdje sam ja...
Bajic se raspuc'o ! :))
Lašvanski derbi 0-0
Ovaj Čelik poslat u kantonalnu ligu
ahmo.pahric Ma jok nije on, nego je gospodin onaj tvoj morž ili ti brko zacupani .Samo kad još odradite gostovanja u Širokom,Z.Mostaru,Koševu i Zenici nece vas biti ni na mapi.
Sloboda akoBogda dogodine opet u Prvu ligu federacije
Ja sam rek'o jučer da Čelik nema šta da traži na Grbavici. Volio bih da pitari skinu škutore sa trona, kad već mi ove sezone ne možemo. Sve u svemu, fin vikend za fudbal.
Dominacija se nastavlja i to sa 30 % snage.
Nick ti je diskutabilan.
I sudijom kpji inace kada ste bili svorc uvjek sudio protiv vas i proglasili ga nepozeljnim na gradskom stadionu kada vi igrate
http://sportsport.ba/galerija/sloboda---sarajevo/5408#6 Kad i kako je ovo palo pitari?
hahaha,na jacapi se kupi kako su smijesni ovi tuzlaci .Pa kome cete vi sta otet jebo vas grob klosarski providno :}
Jeni provokacija, š'a se odma' palite SVIJUTI?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
alealealeale
Sa obzirom da Siroki, Zrinjski, Zeljo, i Borac svi dolaze na Kosevo u drugom dijelu, mozemo reci da je Bordo masina sada favorit za titulu. Samo lagano momci i samo slusajte gospodina Mehu!
Ahmo, sve ima svoj prvi put. :) Samo ste vi tjesite i govorite "ma neceee!" kao sto ste govorili prije Grbavice. A to sto je Siroki mlatio Sarajevo ne znaci nista. Pa i Borac nas je gazio dok ih nismo poderali ove sezone pred svojim navijacima. Sarajevo nikad nije bilo jace od kad se stara zemlja raspala. :) Uci cemo u Siroki kao diplomista u Biro.
stroj, ako si gledao utakmicu, jer naravno nisi, vidio se penal danas iz aviona. Lik odbio loptu rukom kao da igra odbojku. Ali opet, samo se vi svi tjesite. :D Bice okej.. bice sve okej.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)