Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo lagano, samarat jednog po jednog do titule
valja zelji fasovat i od slobode sledeceg vikenda Mesanovic i 2:0
bit ce bolje manijaci.hahahah,brotnja dobiti ne mozete,a mogu vam reci da vam je adilovic pravo rijesenje za golmana.hahahah..... ma enam vas ni na mapi... samo jos da vam kazem : skooroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Zeljo 2:2 protiv Brotnja pukli su
Sampionska pjesma neka se cuje, neka nocas cijeli grad gori, neka ulicama odjekuje tvoja te BORDO nacija voli! BORDO cu uvijek voljeti, BORDO cu uvijek bodriti. Do sudnjeg dana zivota svog SARAJEVO SAMPION!!!!
Samo naprijed Sarajevo sljedeci je Leotar!!!!!!! Skoro je Faca!!!!!!!!
Skoro-supljika
Zeljo
Neka je Sloboda tukla vlahe, bas mi je drago!!!
ev umoran sam od puta. Bio sam u travniku sa jos 600-700 pitara. POzdrav svima koji su bili danas tamo, i cestitke igracima na sjajnoj igri i cistoj pobjedi.. Idemo dalje.. levator..
razumijem navijace kad vole svoje klubove ali reci sloboda ce biti sampion je veoma smijesno i glupo...skoroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
da i slobodi malo krene svaka cast momci
www.freewebs.com/roma-sarajevo
Skoro Saban!
Sloboda ako bog da sampion bih