Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se samo igra uniteda poboljšala to je za priče. Ako ovako nastave onda će sigurno biti u top 4 ove sezone. Uz Chelsea imaju najbolju formu. Pet pobjeda zaredom.
Chelsea sad ima 49 bodova, a prosle godine zavrsili sezonu sa 50 bodova
Asmir Begovic krupnim koracima gazi ka tituli premiershipa.
Mislis od klupe do svlačionice?
Mila majko kakvi su ovo novinari po zasluzi i novinarcici na baterije kojima je istekao rok upotrebe, gluho i coravo bilo.
Namucio rezultatski, apsolutna dominacija svih 94 minute, plus par losih odluka sudije.Lagano United ulazi u ritam kao prije 4-5 sezona ali bice to jos bolje.
Vauuu mozes mislit dominirali hahahahaha
Sramota bi bila da nisu koliko vrijede :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stani United je gubio 0:1 a na kraju je slavio 2:0 zanimljivi su ovi novinari sa klixa hahaahha :D
Poništen regularan gol od Ibre..fuj