Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chelsea i Murinjo su ucinili jednu stvar: uzeli titulu iz ruku Liverpoola i dali je u ruke Manchester City-ju. Ako se mene pita, draze mi je tako, i zbog Džeke i zbog poznatog animoziteta između Liverpula i nas koji volimo United. Kad je rjec o ljepoti fudbala kojeg igra Chelsea, to se i ne moze nazvati fudbalom, to jednostavno ubija volju za igranjem i gledanjem fudbala. Ali ne haje Murinho za ljepotom. Iskreno nebi volio da ikyda ista osvoje ovakom igrom, jer bi i drugi treneri pomislili da je to taktika koja daje rezultat i masovno je poceli primjenjivati.
Talijani su nekad igrali izrazito dosadan i nemastovit fudbal. Ta igra je cak dobila i svoje ime - catanacio (ili tako nekako). I onda je dosao Murinjo i od neceg od cega su vec i sami Talijani polako odustali on je poceo da pravi umijece. Volim sto su otpali ne radi Murinja, zaboli me za njim, vec zato sto se s tim nemastovitim, dosadnim fudbalom vise ne moze nikud dalje i to je sad jasno k'o dan!
Baš je special one, kao što su special tijesne cipele kada ih skines. Real bez njega procvjetao.
volim nego pare!!!!!!!
Dal ima poganijeg kluba od Chelsea i dal ima odvratnijeg trenera od Mourinja..sad ce mu opet neko biti kriv za rezultat ovaj
Bio je prošlih godina Real, pa prije toga Inter...
Mou , ko je kriv ovaj put ??
jel opet veliki trener takticki dominirao sa 7 stopera ?
murinjo se usmrdio
MURINJO ISTETOVIRAJ ME
...kaze mu nema dovoljno prostora :-D