Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon dore vijesti za nas koji navijamo za ovaj tim. Svi su očekivali određeni pad nakon ere Fergusona, ali ovakav pad to su priželjkivali samo zlobnici iz Liverpool-a. Iako nemam bas neko povjerenje u Moyes-a, zato sto on nije trener koji je trenirao klub od kojeg su se ocekivali trofeji u svim takmicenjima, nadam se da ce napokon krenuti u pozitivnom smjeru. U protivnom bojim se scenarija koji je zadesio Liverpool u zadnjih 30 godina (odnosno od vremena dolaska Fergy-a u Manchester United).
... Svi su očekivali određeni pad nakon ere Fergusona .. A sta je ako nije pad, da nije uspon ? Sad da nisu pobjedili noga bi bila Moyesu.. ovo se ocekivalo, vidjet cemo dalje, bice jos bruke od strane ManUTD
Vraćaju se u velikom stilu, nema šta! Ali zadnjim pjanskim u pola 2.