Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma najlakse je trositi milione a najteze je imati znanje! Arsenal - 120M 1:0 :D haahahahah Volio bih DI Mariu i Ozila, jer je Bale presao u Madrid, sad su njih dvojica na prodaju...hmmm Wenger je mozda pametno sacekao. IN WENGER WE TRUST
eto ozil je dosao :) mozda i najbolje odabrano!
Gdje si to procitao??? Je li presao? Ja sam procitao da je odbio nas lijepi Arsenal :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džaba vam novci moji sinovci! COYG
pacerski gol Giroud-a, ... samo da se Wilshire nije reze povrijedio... inace Arsenal se polako vraca.. mada ja mislim da im treba alternativa u napadu..
Sta da vam pricam braco. Arsenal je pokazao da je velika ekipa. Kada je svaka suga nakon prvog kola napala Wengera samo sam se smjeskao, jer i porazi su sastavni dio igre i zivota. Giroud ce biti zvijer ove sezone. Kakav Higuain, Roney, Suarez...
Arsenalu ne treba napadac, vec odbrana
Dzaba svi milioni i pojacanja, mi imamo la professeura. IN WENGER WE TRUST
Tottenham potrosio na pojacanja 120 miliona Arsenal O miliona i pobjedio sa 1-0.Neke stvari se ne mogu kupiti novcem.
Jebi i ne vadi ! COYG
boas jos ima pure da jede da bi stigao wengera.sa duplo skupljom ekipom nisu napravili ama bas nista.pobjeda wengera na iskustvo.
Kupujte kupujte,al vas Wenger i dalje dere.
You can't buy the class
Spominje se Ozil, vidjet cemo do sutra ima li ista od toga