Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, u neoliberalnom kapitalizmu koji se zasniva na sto vecoj potrosnji svega i svacega netko se je dosjetio da izmisli cjepivom kojim ce pobiti sto je moguce vise konzumenata raznih plodova tog istog kapitalizma. Ima logike. Bijednici retardirani sebi umislili da su nekom zanimljiviji od onoga sto u biti i jesu, robovi konzumenti.
Nikada kao u zadnje 2-3 godine nije bilo ovoliko sportista sa iznenadnim srcanim zastojima! To je cinjenica. Zamislite koliko tek ima slucajeva u svijetu koji nisu profesionalni(javni) sportisti a da im se desava isto.. Sve ukazuje na jedno... 💉 :)
zar je navijac sportista?...
Botina ne cita nego cim vidi srcani zastoj odma ide copy paste