Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar Hrvati nisu jedan "evropski,kulturan,kako kažu uctiv narod" ?!??!?!?!
I ti sad zaključuješ po ovih par orangutana da smo svi takvi!? Aj mi, molim te, reci gdje ovakih nema!?
@Hrvat995 Treba biti debil pa napadati Rakitica.. Zašto ne idu na mafiju iz saveza
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Covjeku zamjeraju da nije dovoljno velik hrvat, jer je rodjen u Svajcarskoj, i da se ne trudi 100% i zamjeraju mu sto je prijatelj sa Krstajicem, sa kojim je igrao u Schalke 04, i na kraju krajeva Krstajic mu je i rekao da izabere Hrvatsku da igra za njih ne Svajcarsku..ali kad su ljudi zatucani nema tu pomoci...zaostao mentalitet..kao da Srbi zamjeraju Djokovicu jer se druzi sa Dzumhurom ili obrnuto..
Rakitićeva mama je iz sela kod Žepča, otac mu je rođen u mjestu na samoj granici. Otac mu je išao u Bosnu u srednju i osnovnu, tako da je Ivan više bosanac, sa Hrvatskom nema ništa
ko i cijela reprezentacija skoro sa igracima i upravom i trenerima hahahaha ali haj nek su bosnje katolicke vjere ali treba i to priznat, ali ljudina kod njih nema pa ih strah nesto hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
pa zar ne igra u finalu eura, otkud na odmoru
evo placem cijeli dan, toliko me zaboli
srecom pa da nije na nacionalnoj osnovi
fakat sramota. Interesuje me mentalni sklop tih huligana, koji uopste mogu imati motiv
Svi smo mi na ovim prostorima pomalo ludi i bolesni. Čovjek je sa djecom došao na odmor!! Negdje mora postojati granica bezobrazluka.
n
To nisu ni huligani ni hrvati, to je torcida. Vi koji optužujete hrvate radi njih nemate pojma. Isto tako ispada da su hrvati htjeli izbaciti reprezentaciju sa eura.
idesh: da li znas sto je Torcida? pojma nemas i zato nemoj u to "dirati". A da li su samo clanovi Torcide napravili pizdarije? njima se pripisuje a tamo su bili i BBB, iz Osijeka, rijeke itd.... i oni su pravili pizdarije.... malo se informiraj!
Ajmo pljuvaci sta podrzqvate sjecu glava da vas cujem pljujte po Hrvatskoj ko i ovi tuzlak sta misli da au ovi sisli sa biokova jer ocito nije bio dalje od makarske? Ugljan je u sjevernoj dalmaciji
burek od sira: a mozda nije ni do tamo, Dalmacije, dobacio.....mozda mu je zadnja stanica bio Imotski ili mozda Muc u splitskoj Zagori, pa ko veli bio sam na moru! :)
ma sad u Tursku i odmori ko covjek....
Razbijen smo jedan prozor... klasico medijsko trkeljanje i napuhavanje
Pogledajte šta je organizacija https://www.facebook.com/webatoured/
Prema najnovijim informacijama iz hrvatskih portala nije bilo huligana i samo je neko razbio jedan prozor. Na kraju ce ispasti da je bila promaja ili pak propuh.
Kad ne mrze druge onda se medjusobno ne vole previse...Latinska posla
Ili su huligani koji su protiv HNS i njihovih poslusnika, a samim time i nogometasa, ili su ljutiti navijaci koji su razaocarani losim rezultatom hr. reprezentacije na eu prvenstvu.
Svi su "uctivi" i " nisu lopovi" kao Dragan Covic, najbolji jaran Bakir-Seki i Fahre kucnog ljubimca.