Nogomet
39

Prekinut odmor sa porodicom: Huligani razbili prozore i vrata na Rakitićevoj vili

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Ivan Rakitić je nakon Eura i sa porodicom doputovao na otok Ugljan, gdje je želio provesti godišnji odmor, no vrlo brzo je uživanju došao kraj.

Naime, Vilu Mariju u uvali Čeprljanda na otoku Ugljanu, gdje se odmarao hrvatski reprezentativac, je nekoliko huligana u petak poslijepodne zasulo kamenjem, razbivši tako prozore i vrata, prenose hrvatski mediji.

Za vrijeme incidenta Ivan je sa svojom suprugom Raquel i djecom bio na odmoru, a već pola sata nakon napada napustio je Ugljan gliserom.

Prema navodima svjedoka, nekoliko je mještana svjedočilo napadu pri kojem je jedan od huligana pozivao ostale da provale u kuću.

"Susjeda mi je rekla što se dogodilo, da su Rakitića napali huligani i da je došla policija. Brzo se skupilo jako puno ljudi, osobito djece koja su kući otišla po majice da bi u njima dočekala voljenog nogometaša", rekao je jedan mještan za 24sata.hr.

Ispočetka, kaže, nije povjerovao da je stvarno u pitanju napad na nogometaša.

"Mislio sam da je stvarno nešto drugo, ali kad sam vidio da zaštitari iznose sve te torbe i brigu na licu njegove supruge, bilo je jasno da je ozbiljno", kaže on dodajući kako ga je Rakitić oduševio smirenošću u tako dramatičnom trenutku.

"Sa svima je stao, fotografirao se, potpisao autogram, strpljivo jer cijela je stvar trajala neko vrijeme, i preko pola sata. Niko ga od nas nije ništa pitao jer nam je nekako svima bilo neugodno što se takvo nešto uopće dogodilo. Zamislite, jedan dan dođete na odmor sa svojom porodicom, već drugi dan morate ići. Prestrašno",