Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod njih stadion kosta 400miliona a kod nas 4,5km
Ocigledno da ti iz atletika neznaju igrat na prljavoj podlozi , valjda se boje da se ne isprljaju ipak su to buduce zvijezde.
@BesposIicarKojiRadi: Ne, pokazali smo im Seher, jer ipak ga JEDINO MI mozemo predstaviti po Evropi. Sjedi ti gdje jesi i zakasikaj goFno.
Jbt imaju covjeka koji ide gledati stadion prije utakmica omladinaca :o
Pokrijte teren majka mu stara, malo se informišite kako ljudi održavaju terene sigurno ima još načina da teren bude u najboljem mogućem stanju bez obzira na snijeg. Uradite sve što je moguće I neće vam niko zamjeriti pa ni UEFA. Najlakše je sjediti, kukati I čekati šta će se desiti!
Je li usput i malo krompira posijao?
dozivio kulturnu šok
odusevljen je sa svim??? s cim?? cevapima ispod stadiona???
Neka ga, neka vidi dom najtrofejnijeg i najpopularnijeg kluba na kojem ce ispasti njegovi djecaci iz daljeg takmicenja.1921
A na Lavoru napraviti opet Bazen gdje je nekada i bio,znaš li to ???
nek igraju u zenici, jedini stadion koji ispunjava uslove i koji ima grijanje ispod terena i sve ostalo što je potrebno
Ko da igra u Zenici? Zeljo? Fakat nisi dobar u glavu. Pa nije reprezentacija u pitanju.
nek igraju u zenici, jedini stadion koji ispunjava uslove, ima i grijanje i sve ostalo što je potrebno
Kakve sreće što ima grijače kada ne rade ili ih ne pale. Oni su samo tu izgleda da se pare pokradu a pitanje da li su uopšte u funkciji.
Predstavnik se vratio u Spaniju neprepoznatljiv, u teskom psihickom stanju soka, u jednom obliku teske DEPRESIJE, elektrosokovima ne mogu sebi da ga vrate... Mrmlja stalno samo jedinu jedinu, iz pocetka nerazumljivu recenicu: ''HELP- BOSNIA- NOW"!
U februaru, sto se travnjaka i podloge tice, na prostoru bivse Jugoslavije, utakmica se jedino kako treba moze odigrati na Maksimiru, sve ostalo je upitno. Zeljo umjesto gradnje juzne tribine, pod hitno mora uloziti u sanaciju kompletnog travnjaka. Posebno sad kad Zeljo postane prvak pa se plasira i u grupnu fazu LP, ne mozes Real dovest na onakvu travu, ne ide :)
Debelo si pogriješio, trenutno najbolji i najkvalitetniji travnjak ima Rijeka na Rujevici.
I rekao: Ako ovo prezivimo, prvaci smo Evrope sljedece godine.
Koji smo mi bijednici da nemozemo grijanje ispod travnjaka da napravimo. Ebo ba tribine kad nam je trava u ku rcu.
I on dosao da upozna onu dvojicu sa lopatama!
Ko da je dosao neki vanzemaljac sa neke strane planete? Ubi nas komunisticko novinarstvo.
pa normalno neće na Koševo