Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače su Vijetnamci fudbalska velesila 😁
I Rambo je bio u Vijetnamu.
I od sada se cevapi prave od cukeceg mesa za Vijetnamsko trziste!
Jel vama malo ova Sabra papi 😀
haha
Sve med i mlijeko,ima se moze se... A za Sarejevo igraju nesposobnjakovici koji korner ne znaju izvesti,trener na klupi koji nije u stanju dvije akcije uigrati,akademci pored kojih djuturumi pred kraj karijere izgledaju kao igraci iz liga petice...U upravi nesposobnjakovici koji ne znaju srociti obavjestenje za javnost,kamp prave vec pet godina i uspjeli uraditi teren,dva reda stolica i kontejnere za presvlacenje. Lopine nesposobne!
Kada si privlacan covjeku koji je vlasnik PVF-a, najvece korporacije u Vetnamu, kao i najvece nogometne akademije u Aziji koja suradjuje sa najvecim svjetskim klubovima, kompanije ciji je direktni savjetnik Ryan Gigs. Kada su ti generalni spoznori Turkish Airlines, Nike, Visit Malesia, a ostatku ligi Brajlovic, Hepok, Bajra. Kada napravis respektabilnu akademiju sa trening centrom. Kada si dupli prvak i i imas svjetlu buducnost, a bosnjaci te i dalje pljuju, znaj da si na dobrom putu.
U Vijetnamu suze radosnice😂
Ovaj se nada da ce imat najbolju akademiju na balkanu,a uspjehe iz juge smatra ko da je jucer bilo a ne prije 30 godina
STADION!!!!!
Milju sam pao na vama..jebem li vam :). Pozdrav od Velezovca.
Da fk sarajeva nema trebalo bi ga izmisliti nemamo se kome smijati cuj vijetnam hahaha
drzi se kuhinje bolje ti je,pa da smo mi Njemacka ili Amerika pa da se smijes,a mi smo BiH u kojoj je prosjecna plata 1000km,bi se ti khurac moj smijala kad bi vidila kako je razvijena ta drzava,a i mentalitet im je 1000 bolji nego bosnjin mentalitet,a i samim komentarom omalovazavas neciju vjeru,a vjerovatno imas i azijske krvi ...toliko
pardon,pored vjere i nacionalnost**
Plaho se NK Vaso Miskin Crni sekira za desavanja u FK Sarajevo ... Svojom se situacijom bavite, zar nije pametnije ?
@peticaaa de nam ti reci!!! Ti mi onako pametan izgledaš... Vidi se da si i ti kod Radovana na seanse išao... Bumbaruuuuu :-):-)
Sve uredu ali koje znanje?
Ono sto oni imaju su pare koje su spremni uloziti. Ono sto mi imamo su lopovi koji su spremni to sve opeljusiti a akademiju sto zapadne. Na kraju ce se na to svesti :/
Malezija, Vijetnam, Pirota, Zenica, Butmir, Kosevo... samo je jedan dom kazu haha
Odu navijati u Vrapcicima za Velez... moSa rajvoSa kazu hahahha