Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je domet novinarske analize,! izbaci statistiku a u dublju analizu ne ulazi!
Treba se početi pripremati za Norvežane,jer igramo protiv njih
tko to govori sve bosanskim jezikom: http://www.haber.ba/vijesti/bih/228965-ekskluzivno-popis-vise-od-polovine-stanovnika-bih-govori-bosanskim-jezikom
izvuci cemo madarsku,pazite sta sam reko ovo je sve fifa namjestila :D
ovi bi pocepali bosnje kao prase masnu kesu
Ja nemam beda nikakvog koju ekipu ćemo dobiti. Radujem se bilo kojoj, jer ova 4 teletabisa u baražu ne mogu kvalitetom ni kopačke čistit budućoj zlatnoj lopti Pjaniću i rasnom golgeteru Edinu Džeki. Mislim da će naš tim da izvrši ejakulaciju na terenu nad ovom ponuđenom nejači. Irska? What a fuck ? Norveška ? Get a fuck are here. Danska? Give me a break will you ? Slovenija ?? haha dont fuck me please. Elem, pitanje koje visi nad glavom je samo koga dobit. Zašto sam optimista ? Ovi timovi nemaju igrački kvalitet kao BiH, a druga stvar je bijes od ispadanja od Portugala. Tako da silovanje slijedi. Evo mojih predviđanja što se tiče rezultata kući i na strani. Slovenija - BiH 0:3 ( 6:0 ) Irska - BiH 0:2 (5:0) Norveška - BiH 1:6 (4:0) Danska - BiH 0:0 ( 4:0 )
Pretjera s prognozama rezultata :)
Kakva ti je ovo prognoza ba!? Nije tebi dobro drug moj... Danas svi znaju igrati lopte. Takvo razmisljanje kao tvoje je bilo onda protiv Portugala! Nece oni nas dobiti na Bilinom polju bla bla... Zato nam tamo uvalise 6 komada ko iz sale! Prvi set zavrsen 6:2! Treba postovati svaku ekipu ali trebaju sebi utuviti u glavu da nema niko jaci od njih. Moraju prvo sami sebi morala dati pa tek onda mi navijaci! Ako bog da da budu svi zdravi i na okupu i odigrati sto bolje, bez nadigravanja. Uvali ako je moguce 2 ili 3 komada pa se onda zajebaji kolko god hoces! Pa jah jbt :)... Ziv bio :)
Bosna u barazu, "sused" - u blamazu. ;)
Brate nemaju nekog poznatog izuzev ovog klinca. Nema potrebe da ih se bojima ako ih izvučemo. Idemo na EURO!
ovo su neka djeca
Djeca koja igraju (ne sjede na klupama) po Evropi i znaju veome dobro odraditi "kulturne akcije". Nisu neki pretjerani talenti, osim malog Odegarda, ali znaju taktike se držati. Za razliku od nas gdje mislimo da smo velesila za njih, oni znaju da nisu velesila ali se bore taktički tim da savladaju. Ne treba ih tek tako otpisivati.