Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj stadiona jarane, kad će naši ovako nešta napraviti
može sa 10 000 mjesta ali da je onako evropski urađeno
to bi horde sjebale dok si rekao keks
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Berlin -Poznan 250km, znaci lagano!
Blitz Krieg?
Jel mogo doci tezi protivnik ??
Jbo majku ovi Manijaci jedva docekali da cuju da smo dobili jednog od najtezih protivnika , pa volim da odigramo dvije utakmice kako treba nego sa nekim tamo levatima '' koje mi dobijamo redovno ispred skole '':D i koji jedino mogu igrati u svojoj ligi ... A to sto mislite da Sarajevo nece proci to se varate ... vece su nam sanse nego njima , zapamtite sta vam kazem , kakvi poljaci , Benko i Stojcev ce ih pocjepati :D Toliko... Sretno Zeljo i Olimpik :)
Ti levati, koje vi dobijate redovno ispred škole, su Kukesi i Zeta ???Jarane ne provaljuj se
Sretno komšije Leš je opak
Sa' ce Poljaci. Nijemci im zauzeli cijelu drzavu brze nego sto ja u seksu svrs.... Nista... nevermind.
Prosle godine su ispali od Islandskog tima, tako da nije sve crno.
plavi Lech, dosta kitaraima jedna utakmica u EU i onda zabrana ulaska u istu haahha
Morace golman Jaske da sasvim slucajno propusti par puta kad ovi nasi budu pucali na gol :)
Uz dužno poštovanje komšija sa Koševa , zaista bice im preteško. Želim im puno sreće i da se bore do posljednjeg atoma snage , šanse su 50:50
brat bratu ima divovi da ga p......eee
Čuj Lech ! Ima da ih pocijepamo ko papir igraj bordo bijeli olee olee
Bit ce tesko komsije, mada nista nije nemoguce, uz malo srece i do pobjede. I imaju jake ultrase, bice dobra atmosfera na obje utakmice sigurno.
Jese ih predsavili , pa ko igra , koji im je najbolji igrac , ko trener , kako su dosli do titule , kake su uspjehe imali u Evropi koje lose rezultate . Tako se predstavi klub genijalci. To je 10 minuta na internetu za tupav clanak.
Ideš za Poljsku !
Trebali ste napomenuti i da im je nadimak Kolejorz što znači Željezničar :) A stadion im je bombona...
Poljski zeljescar