Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najrealnije 1. Argentina 9 2. BiH 6 3. Nigerija 1 4. Iran 1
Zasto ne???? 1. Argentina 7 2. BiH 7 3. Iran 1 4. Nigerija 1
najpozeljnije :) 1. BiH 9 2. Argentina 6 3. Iran 3 4. Nigeria 0
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskreno samo bi Irana mogli dobiti, Nigeriju ne treba podcijeniti jer imaju brze igrace, posebno napadace, a to onim panjevima u nasoj odbrani nikako ne odgovara sto se posebno moglo viditi u utakmici sa Argentinom gdje je i Palacio Kloc pretrcavao nase odbrambene igrace kao cunjeve na treningu.... Al eto treba se nadati da mozemo Irana pobijediti i Nigeriji makar bod otkinuti sto bi nam bilo dovoljno za prolazak dalje ! Sretno zmajevi !
Predstavite i 2 mjesto koje je rezervisano za bih
lulic mujdza ?
Argentina 565 utakmica, mi 504?!?! Savez stariji najmanje 70 godina. Bili na svim SP i Juznoamerickim prvenstvima. Kvalifikacije im imaju 18 utakmica. Kakva je ovo informacija ba?!?!
informacija sa klixa ustvari kako otkriva anadolija za klix
Meni nije jasno kako su Argentinci odigrali 565 susreta u svojoj historiji a mi 504!!! Mi igramo od 1992 i nismo nikad bili ni na jednom velikom takmicenju. Argentinci su na svakom SP i Juznoamerickom prvenstvu, plus kvalifikacije imaju po 18 utakmica i osnovani su bar 70 godina prije naseg saveza. Ima li neko tacnije podatke. Ovo mi zvuci nerealno!!!
Odoh spavat poceo sam se ponavljat, cccc........
BiH na svjetskom VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=Ww3MIRO7HVM
Njegovo Veličanstvo.... nema šta drugo...
Susicu molim te zovi Muslimovica i Mahmutovica.
U koliko sati.
Najteža će biti sa Iranom kad znaš da nju moraš dobiti. Sa Nigerijom, gledao sam im sastav, možemo pokrpiti sve odakle prijetnje dolaze. Sa Arg na otvaranju opušteno baš nas briga, iskreno. Nek se oni sikiraju.
Ljudi najrealni gledajuci BIH 9 Iran 8 Nigeria 5 Argentina 3
Messi, jednom si se izvuko drugi put nećeš :D
Dzeko Chen and Dragons mogu dalje i to ce dokazati :D
malo popraviti tekst, a za prolaz realno moze se, ali valja zape.
zapeti.
nemoj, bolje zvuci zape'