Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Of svih kandidata M. Rajevac ima najvise iskustva, on je sa reprezentacijom Gane izbacio Anticevu Srbiju (World Cup 2010), misljenja sam da bi on bio najbolji. Ovo ostalo je sve tra la la ...
Rajevac je posle gane vodio ,reprezentaciju katara,prošao kvalifikacije sa nijma,malo humora,znači pozanje muslimanske običaje,bio trener zvezde,sa vojvodinom imao 16 uzastopnih pobeda,kako ga srbija nije uzela tako su se i kvalifikovali,nidje ih nema
zašto neko mora biti iz bih da bi bio navijać,znači sandžaklije nemaju pravo da navijaju za bih,sandžaklije su ti kao ovi iz rs,više vole susednu repku, i rajevac je svakako najbolji kandidat u odnosu na ostale,samo se bojim da nekim smeta njegova nacinalnost
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sergej Barbarez treba da dobije to mjesto!
Vjerovatno je Rajevac najbolja opcija. Osimu fali jedan veliki stepen iskustva da bi se mogao snaci medju ovom "zvijezdama". Hadzibegic i nije neki trener. Baka i Glavas - bez komentara! Sto se tice Barbareza, ja sam ZA da se pruzi sansa mladome, zeljnome sa manje iskustva - ali ovaj nema nikakvog iskustva. Ni neku U20 ili da je barem negdje bio pomocni - ama bas nista! Realno: najbolja opcija Rajevac.....sto se mene LICNO tice volio bi da bude Bazdarevic. Ne smatram ga najboljom opcijom (mozda poslje Rajevca i Osima...tu negdje sa Barbarezom) ali mi je on pojam iz djetinstva.
Posteno! :o)
mene ovo totalno nervira - najavljuju selektora za danas ima mjesec dana - sad ko treba da jos razmisle. pa sta su do sada radili? ovo kao da je oglas u nekoj prodavnici.....zovnut ce mo ozbiljnije kandidate i na drugi razgovor pa ce mo ih pitati zasto bas vi?
samo rajevac je tu logican izbor, ako hadzi ima ikakve sanse pored njega nismo zasluzili nista bolje stanje od trenutnog
Ne znam samo po cemu je to Barbarez favorit navijaca. Ja sam isto navijac, a moj favorit nije jer ne znam kakav je trener. Od ove liste postoje samo dvije opcije 1) Rajevac 2) Bazdarevic Najbolja opcija bi jos uviek bio Ciro, ali njega nece kontaktirati. U svakom slucaju koga god izaberu, treba covjeku dati punu podrsku.
Već smo doživjeli jedan debakl sa Hadžibegićem i nisam siguran da bi iz saveza toliko rizikovali novi.Treba staviti onoga koga žele navijači (Barbareza),jer smo u teškoj situaciji na tabeli i ako ne prođemo na Euro,savez će biti "čist",a ako izaberu nekog drugog koga navijači ne žele ,biće ponovo skandiranja :SAVEZ NAPOLJE!
Pored Barbareza Osim i Hadzibegic,bruka :D Ko da ih Majkićka bira
Ko god bude selektor od ovih kandidata necemo dobro proc. Al eto volio bi Barbareza za selektora, al nema ni on pojma.
I ovaj nas savez koji su to banditi , iz javnosti ja mislim da Osim i Hadjibegic imaju najmanje podrske al oni imaju svoje talove . Stavite Barbu pa i ako popusimo nema veze niko vas nece pljuvat. Ako je mogo Bilici Kovac evo moze i Barba , Osim je stvarno sega ko ce njega ispostovat , Dzeko , pa covjek nije mako nigdje a nasa liga je sega.
Amaw će biti pwawo dobaw sewektow!
Hadžibegić je bio selektor u "NESRETNO" vrijeme, kad u Savezu nije bilo ništa normalno, tako da nije imao neku šansu. Sad je već malo drugačija priča. Hadžibegić ili Meša... Barbi svaka čast, ali nema iskustva.
Ako je ko gledao sinoc Roma City mislim da je jasno iako je Ssic totalni luzer kao selektor ja nisam vidio bjednijih taktika i glupljih izgovora i da plasirao nas je na svjetsko sa grupom koju nikad vise necemo dobit , Nosic grupe gubi od Farskih ostrva sad i plus igraci su bili u formi , ko zna mozda bi i bez ikog otisli , mislim cak da Ciro ima isto zasluga ko Safet jer je on sklopio kostur one ekipe od nicega. Al sinoc nase najvece dvije zvjezde nista taraba obadvojicaa da ne pricam o ostalima. Ne sjecam se kad je neko odigrao dobru tekmu pola ih i ne igra.Da bi pobjedili ove tekme ne treba nam takticar vec forma i par novih igraca , Mislim da cak i Hadjibegic nece igrat bez krila i bez beka npr.
Kakav ba Osim ??? Bilo bi u repli onda jos jedno 10. Avdija i Susica i ostale kompanije.
25 decembra na Bozic ce nam doci Selektor Mraz