Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje na Klixu se mogu procitati najvece gluposti vezane za transfere nasih igraca.Dzeko prelazi u jubilarni 25-ti klub u zadnje 3 godine :) A zasto ne pisete o zvanicnoj informaciji da Haduk za Slinu Svena nije dobio ni jednu jedinu ponudu a ovdje ga vec posjetili na pripremama Intera :)
Da li ce se to Amri svidjeti? Štiklice, krpice, šeširići, putovanja, izhaba nam Edu. Hajd to materijalno i nekako, al ono drugoo.... Pa nije on od čelika
Dzeko ko krauc (propo ko zeton).