Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On da je pametan kao što nije, ne bi se uopće javio ovim stručnjacima iz saveza, a ne, čak i razmišljao preuzeti kormilo ovog broga koji ne da tone, nego je odavno potonuo i to duboko... Klocevi
šta sa on ima javljati, lik je obični kloc. švicarce neće moći još dugo muljati. nije to bosna. ako si stručnjak onda valjda imaš odgovor za obično pitanje, a ne vrdanje i mrdanje.
MANITE SE STVARI NA KOJE NE MOZETE UTICAT I KOJE SU NEBITNE BOLJE SE PRIHVATITE DZUMA NAMAZA OSTALO VAM JOS 15 MINUTA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zašto sam za Amara, Veoma jednostavno, čovjek fino odgovori na svako pitanje pa i na ono zašto niste pobijedili? Pa jasno je, zato što je naš najbrži igrač sporiji od njihovog najsporijeg .Kodro ne može za mjesec dana da da potrebni odgovor, jesi li ili nisi zainteresiran ? Imaš li snage da ''daš nogu'' švicarcima , sa dobre pozicije, fine love na itekako neizvjesnu poziciju selektora.
I ja sam za Amara, ali ne kontaš Mehinu poziciju. Šta on treba, otkantati fin posao da bi ga mi ovdje pljuvali, a čak nije još ni sigurno da je savez išta odlučio... pa nije mahnit. Presaberi se, ne bi ni Amar poletio kada savez nema interni dogovor.
@pegazus Ma slažem se ja s tobom ... bće bolje to je sigurno, jer katastrofa je kako su igrali a ne što se nisu plasirali.
Kodro ti si mamlaz
macaglu!!!
Samo nek ne bude brkato kopile sa konjskom glavom...babuka, inace lazni moralista i demagog, gura svim silama da bude...trebao bi pustit koju suzu kao 92....zavrsio sezonu sa Partizanom i onda kao daje otkaz iz moralnih razloga...da napomenem da je dok je on vodio Partizan u finalu kupa protiv Zvezde “njegova” Grbavica vec spaljena, derbi odgodjen zbog rata, grad uveliko ostecen...to je ta “legenda” i “spasioc” bh fudbala Ivica Osim
Savez će morati odštetu platiti! Oni kontali to ide kao u Bosni da preko stranačkih ili rodbinskih veza završe stvar. Kurko ... Najbolje bi bila ova opcija koja se juče pojavila da Duška Bajevića predlože, ali on neće I to je najveći problem. Amar se poslije nameće kao jedino riješenje, Kodro neka stiče iskustvo , ima vremena za njega.
Ma nas novi trener je Morž ili pekinezer kako vam je lakse :)
najbolji trener
STRANAC SAMO
i švicarci naučili šta znači riječ prelivoda. inače mehmed je bio osrednji igrač, smrad od čovjeka i nula od trenera.
Meho Kodro je nula od trenera
Pazi se da ne izvisiš, i budi mudar dok god stvari ne postanu jasne. S ovim našim prelivodama nikad se ne zna. Kad neće Muslin, ne znam šta imaju ovi iz FSRS zanovijetati!
Veliki igrač i karina od trenera i fudbalskog stručnjaca a dokaz tome izbacivanje čak iz omladinske škole Sosiedada..
Mi smo od takvog mentaliteta da nam ni Heynckes nece valjati...
@patos Nek si mu/im pojasnio. 😂😂😂
Džaba nama ko god kad našu reprezentaciju vode jedino kvazi stručnjaci i amateri bez autoriteta u svlačionici koji su podobni jedino bagri u savezu a naravno i igračima je dobro kad imaju selektora sa kojim se mogu sprdati . Nama treba STROG trener koji će lupit šakom od stol i koji će kloca Silajdžića zabetonirati na klupu , a ufuranoj princezici Pjaniću zabranit na 10 km da prismrdi reprezentaciji dok ne počne igrat . Treba nam neko kao VUJOŠEVIĆ U KOŠARCI .
@Kriticarrrrrr Jest. Treba nam senilno starac koji se bavi tracanjem i na onakav nacin otkera Pandzu. Ima ljudi ali nemoj spominjat vojosevica.
@Berserk Nek je odjebo . Vujošević je trener svijetske klase i ima pravo i razloga svog zašto je . Samo RED RAD I DISCIPLINA . Ali i u fudbalu kad bi takvog dobili džaba nam opet kad bi mu takvi kao ti odma hebali sve po spisku . Samo je kod nas moguće pred ključne utakmice da igrači kasne po par dana jer kisele guzice u Dubrovniku ili da se otkazuju treninzi jer je vruće .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)