Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ostavka?! Pa kod nas se zbog takvih stvari dobijaju unapređenja i odlikovanja.
Kod nas predsjesnik saveza hladno promijeni toj saveza, nastima titulu klubu koji je nakon 2/3 prvenstva bio cetvrti, i jos se ponosi time.
Kod nas ako je neko na funkciji možeš mu uzet sve, hebat familiju od do, sestru, baku, tetku i njega možeš naguzit' al fotelju ne da, to je naš moral!
Daj ga Srbima da ga rehabilituju
Dodjite u BH mozete pričati šta hoćete a ne morate bit moralni i podnositi ostavke važi za cijelu BH
Ko i nas Begic
Kod nas se Munib Usanovic josnu majkunkune da je uzeo 4 miliona ..seljober istocnjak ustipraca
Hajde Bošnje ne prdite, Ovo im treći predsjednik u godini dana, samo glupi Bošnjo misli da je otišao iz moralnih razloga
Suti, ja zivim vani i znam da ne prolazi nacisticko sranje kao kod nas. Gdje ima jos da se zlocinci podrzavaju iako je SVE crno na bijelo. Zbog toga imamo svi los zivot. IQ je premali da shvati šta je dostojanstvo jednog covjeka bez obzira na vjeru i pripadnist "nekoj grupaciji" koju smo i sami izmislili.
Pa kako ova Njemačka misli napredovat ko država??
Kod nas ni snimci o kradjama iz "vrece zlata", ili asicare "potkivanja" nisu dovoljni moralni razlozi
Begic na aparatima.
moralno??? to nemamk u riecniku?+??!?!?!??!
Maznjavanje, malverzacija, masturbacija...
Nas javno kaže da navija za Srbiju i da repka neće igrat u njegovom gradu Banja luci i mi mu aplaudiramo a pogotovo neki novinari a o ostavci možemo razmišljati kad isprazni kasu saveza😂😂😂😜
PRODAJEM BANOVIC UGALJ NAJCRNIJI NA DUNJALUKU
Možel 10 tona, u Sarajevo pred Parlament istovar
Može li Brdo-Brijuni? Ako može iz aviona da istovariš daću ti koordinatle u imboxs.