Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise ni čunu ne smiješ imat vel’ku
Pa onaj koji fali na utakmicama taj je
Znaš kad je onaj drugi predsjedenik ušao i svlačionicu i komentirao v eličinu alatke jednnog fudbalera ( pogledaj na internetu koje) a cijela svlačionica puca od šege. Naime jedino predsjednik nije znao da mu kčerka obožava ''toga''.
zalilo ga halil
Masi ti Janez usima. Garonja je nju opecatio.
Halal mu mlijeko majcino!!!
Zovni je u Nigeriju za tobom. Hahahha. Voljeli se vi ali ne u Nigeriji.
Kolijevka Europe... a moto FIFA-e "Say no to racism"
Je l' se kaže zatrudnjela?
Nije sve u fudbalu, ima nesto i u sexu.
Slovenci su zacetnici raspada Yuge I svog zla sto se desilo na ovim prostorima. Ironicno Afrikanci trpaju Slovenke dok Slovenci se igraju po brdima rata i organizuju straze za borbu protiv migranata.
Jel djevojka punoljetna? Mozda joj zato otac uspjesno brani kontakte?
Kao u filmu "Life" sa Eddie Murphy i onim drugim smijesnim crncem kad je "Can't Get Right" crnac oplodio kcerku direktora zatvora :D
E moj zoki sta uradi
Namotavala crne kablove. Da nisu u rodu sa onom dvojicom stonotenisaca sto im je supalj reket pa culi da slovenke daju lekcije iz pimlanja loptica i zavrsili u velikoj kladusi, a dobri bosnjaci im stali u zastitu....kazu hrvati su veliki rasisti....
Nije bio opsajd.