Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam, da li je sada praksa da se zbog uvreda 1/10 navijaca utakmice trebaju prekidati? Jedno je rasizam i sl. Diskriminacija ali ovdje se radi o prozivanju javne licnosti...... jel sljedeci korak da se tekme prekidaju jer navijaci psuju sudijama?
@MulanLabe Covjek je izgradio taj stadion. Hoffenheim od VI lige doveo do Bundeslige. Hiljade djece trenira kod njeg u akademijama fudbala. Stekao milione svojom pamecu. I sto da mu psuju u njegovoj kuci neki istetovirani debili? Svaka čast upravi i igracima Bayerna
Navijaci su u pravu sto se tice protesta protiv privatizacije klubova, samo nisu trebali biti vulgarni
sad ce tek da pocnu navijaci