Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio je i ostao dio nas, sime legenda
željo mi te volimo kako god završilo!!!!
šime voli rolati zato ga mi volimo joint union fcž
Svaka čast Predrage što nas nisi zaboravio.Volio bi da uđu u grupe i Željo i Split.Ako Split izbaci Fulhema to će biti veliko iznenađenje-sretno vam bilo.
k.r.e.t.e.nu Split bi cijelu BIH ligu pojeo za doručak, vidi se da si kompleksna B.O.L.E.S.N.A D.E.B.I.L.Č.I.NA koja nema pojma o nogometu!!! treća HR ekipa je jača od prve BIH ekipe 3 puta!!!!
nes.e.ri . bilo je vise gledalaca na utakmici sarajevo-orebro,nabijem ti ja tvoje frustracije i komplekse u gu.z.i.cu. Kad nebudete igrali po tudjim stadionima javite se . (ako ces traziti izgovor da stadion Kosevo nije stadion Sarajeva,varas se.to jeste gradski stadion,ali klub nosi ime naseg ponosa tj.naseg grada,,)
Vratija se Šime ...... A sad da zapjevamo onu našu : A DA ME VIDI BABOO A DA ME VIDI BABOOO da se Opijam Da se OPIJAM 7 JEGERAAAAAaaaaaaaaaaa
Simicu fakin si al ces igrat
Zapad: 17.715 Istok: 7.084 Sjever: 5.576 Jug: 5.175 UKUPNO: 35.550 Pitari se vade da sjever prima vise 1000 stolica,a oni ne mogu ni napuniti sjever,moglo jos 1500 ljudi da stane,jug je krcat za razliku od vas. pozz od mnogo uspjesnijeg kluba kako u europi tako i u prvenstvu,papapa pitici.
NEMOJTE SE LJUTIT, NE RADIM JA OVO STO HOCU, VEC STO MORAM, REKO POPARA ILI PISI NA PORTALU PROTIV STRUMFOVA, ILI SAMNOM U VOGOSCU PA DA RADIS PO VAZDAN, ZNATE VEC KAKAV JE POSAO U PITANJU...POZ RAJA, ODOH DA GLABAM, GLAB, GLAB
popusi ga cijelom jugu............................ .!. ..!!!!!
Zamoli bi djeculriju tipa ovaj tenkre glabglab da svoje frustracije isfuraju na igricama na telefonu, hvala Sime hvala ti za sve Voli te Zeljo
šime ne ofiraj se. eto baš će split eliminisati engleski fulham? glup si i mutav si! da ne kažem šta će jevreji da počine prigradskom željezničaru ;)
MA GLABAJTE GA ŠTRUMFOVI NA KOLJENA PRED HORDE
da mi te je dje nafatat ubio bih te nogama usta, ne bi k**rcu valjala ocm, jes da si mozda tre*ba, al svejedno bih te nasuto
http://sportsport.ba/ino_fudbal/simic-prizeljkuje-prolaz-zelje/61344 Mozete li vi ikad ista sami ?? Ili ovako malo promjenite kontekst recenice i lafo vi neki portal :) karina ste vi moja pisam vas ba TM 87 !
ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK ALI SAD NEMAMO SANSE