Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj njegov otac - menadžer je toliko dvoličan, a vjerujem da je toliko i Nikola. Kada je igrao u Liverpoolu sve je fino bilo i volio je klub, kao njegov menadžer, ali kada je LFC skontao da pomenuti nema kvalitet za igranje u klubu, odmah je slijedila ovakva izjava: \"He is ready to move on after three years of pure hell at Anfield.\" said his father, Predrag, according to skysports.com. U prijevodu: \"Spreman je promjeniti sredinu nakon tri godine pakla na Anfieldu.\" Nisam nešto često pratio rezerve Liverpoola (kao što sam pratio prvi tim) tako da ne znam kako je igrao, samo znam da ga je povreda zaustavila što se tiče razvoja kao igrača, ali ono što je neupitno jeste da je loš čovjek.
Ne znam da li je gospodin Saric nacionalist ili nije ali je laz da po danskom zakonu nema pravo na dvojno drzavljanstvo. Osobe sa izbjeglickim statusom imaju pravo na dvojno drzavljanstvo. Da ne bi bilo rekla-kazala, evo i dokumentacije: http://www.nyidanmark.dk/da-dk/Integration/statsborgerskab/statsborgerskab_ved_naturalisation.htm#2 Krav om løsning stilles ikke over for: Ansøgere, der automatisk mister sit hidtidige statsborgerskab. Ansøgere med flygtningestatus. Ansøgere fra et land, hvor det erfaringsmæssigt er umuligt eller forbundet med overordentlig vanskeligheder at blive løst. Ansøgere, der har fået afslag på løsning fra sit hidtidige statsborgerskab. Ansøgere, der har dokumenteret, at ansøgeren har gjort et seriøst, men forgæves forsøg på at blive løst fra sit hidtidige statsborgerskab.
volim njemačku a imam bosanski pasos! mogu li i ja malo igrati za njemacku reprezentaciju! malo sam star al sam talentovan!
Provjerena informacija da je ovaj šovinista i nacionalista, nema on nikakve pozitivne emocije prema BiH, a i ne treba nam takav, nekad davno se pojavila i slika kako diže tri prsta i sa provokativnim parolama.
IGRAĆE ON NA MOM QURCU A NE U REPREZENTACIJI STA GA TO UOPŠTE PITATE PA NE MOŽE SVAKI LEVAT KOJI TRENIRA VAN BIH ODMA U REPREZENTACIJU OVAJ NIJE U ŽIVOTU ODIGRO SLUŽBENE UTAKMICE, A DA VI IZ SA X NISTE I SELEKTORI U SLOBODNO VRIJEME ?
licno sam pricao sa ovim covjekom i oni furaju srpske furke nije im bosna draga tako da ja iskreno ne bi volio da igra za BOSNU ikada
Voliš Bosnu ali su ti draže pare bulo,pa ćeš ostat u Danskoj,kad voliš Bosnu aj nazad u Ustikolinu.... ha ha aha ajhaaaaaaaaaaa
pa ko ti brani da je volis al nisi bosanka po pasosu
I ja imam samo danski pasos, znaci li to da ja nisam visse bosanla?? A tako zelim biti Bosanka, koja voli svoju bosnu,daleko sa sjevera, ali je volimmm
hot su i tata i sin :)